LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vježbanje doma

Poslovnica za sport SC-a nudi online treninge za 100 kn: „Nije idealno, ali bolje ne može.”

Poslovnica za sport Studentskog centra Zagreb predlaže organizirane online treninge na platformi Zoom. Mjesečna članarina košta 100 kuna.

Poslovnica za sport Studentskog centra Zagreb predlaže organizirane online treninge na platformi Zoom. Mjesečna članarina košta 100 kuna.

Budući da je iz dobro poznatih epidemioloških razloga onemogućeno vježbanje u teretanama, kao i na grupnim treninzima koji su se održavali u sklopu studentskih domova, Poslovnica za sport Studentskog centra Zagreb predlaže organizirane online treninge na platformi Zoom.

– Nije idealno, ali bolje ne može. – navedeno je na SC-ovim stranicama.

U ponudi su: funkcionalni trening, koji se prethodno održavao u Studentskom domu Cvjetno naselje ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00 do 20:00, TNG, koji se također održavao u Studentskom domu Cvjetno naselje, ali ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:00 do 21:00, zatim aerobik, koji je bio ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:00 u Studentskom domu Stjepan Radić, suvremeni ples, koji se također održavao na Savi, i to utorkom i četvrtkom od 20:30 do 21:30. Na Zoom se sa Save seli i TLNG za koji su bili rezerviran ponedjeljak, srijeda i četvrtak od 20:00 do 21:00 te funkcionalni trening koji se odvijao ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00 do 20:00. 

Oni koji žele vježbati s trenerima iz domova trebaju uplatiti mjesečnu članarinu od 100 kuna na blagajni doma, općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom, a onda fotografiju računa poslati treneru ili trenerici koji će im poslati link za pristupanje treningu. Dodatne informacije nalaze se na SC-ovoj web-stranici.
FOTO: PIXABAY