LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubitelji formula

Pošaljite prijavu i postanite dio velikog projekta Riteh Racing Teama

U tijeku su prijave za sudjelovanje u velikom projektu Ritech Racing Teama.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u velikom projektu Ritech Racing Teama.

Dobre vijesti stižu iz Rijeke za sve studente koji vole formule, timski rad i još mnogo toga jer se upravo oni mogu prijaviti na natječaj koji će im omogućiti da budu dio projekta Riteh Racing Teama.

Riteh Racing Team je Formula Student tim Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a osnovan je krajem 2007. godine kada se sastojao od devet članova. Tehnički fakultet u okviru je svojih mogućnosti stvorio uvjete za nesmetan rad tima, a projekt je priznat kao dio nastavnih obveza angažiranih studenata.

Osim ljubavi prema formuli i želji da budete dio velikog projekta, bitno je da volite marketing, video i slike te konstruiranje, ali i da vam nije problem malo se uprljati. Također, ne morate se brinuti da će vam u sklopu sudjelovanja u nečemu ovako velikom zamjerati što ste obožavatelj društvenih mreža jer im je potreban netko upravo takav.

Sve što trebate učiniti da biste podnijeli prijavu jest poslati životopis i motivacijsko pismo na adresu rrtprijava@gmail.com najkasnije do 15. listopada 2019. Više informacija pronaći ćete na poveznici.

FOTO: FACEBOOK