LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MNK Kijevo bilo je prejak protivnik za Alumnus koji trenutno drži 5. poziciju na tablici

Poraz Alumnusa u Kninu

Utakmica s velikim brojem golova nije otišla na Alumnusovu stranu. U subotu izabranici Miće Martića igraju prvu utakmicu na domaćem terenu!

Utakmica s velikim brojem golova nije otišla na Alumnusovu stranu. U subotu izabranici Miće Martića igraju prvu utakmicu na domaćem terenu!

Igrači Alumnusa nisu uspjeli donijeti bodove s još jednog teškog gostovanja. U četvrtom kolu 1. HMNL bolja je bila momčad Kijevo Jako Sporta iz Knina. U popunjenoj dvorani Srednje škole Lovre Montija, rezultatom 5:3 slavili su Kninjani. Da će to biti loša večer za Alumnus najavio je Palavra već u drugoj minuti utakmice. Kapetan Kijeva je odmjerenim udarcem pogodio mrežu Modrušana i doveo domaćina u vodstvo od 1:0. Kad je Matić u 11. minuti postigao pogodak za 2:0 činilo se da će utakmica u mirnije vode.

Matošević je u 14. minuti fantastičnim udarcem s devet metara, poslije kombinacije iz kornera, pogodio mrežu Miškovića i smanjio rezultat na 2:1. Samo dvije minute nakon toga, Penava, koji je bio asistent za prvi pogodak precizan je za 2:2. Presjekao je loptu na sredini igrališta, dodao do Bašića koji prolazi svog čuvara i vraća loptu Penavi za veliki povratak Alumnusa. Imali su Matošević i Penava priliku da potpuno preokrenu rezultat i dovedu Zagrepčane u vodstvo, ali nije bilo koncentracije u završnici.

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 2:2. U drugo poluvrijeme domaćin opet ulazi agresivnije i aktivnije. Takav pristup im se vrlo brzo i vraća. Ramadža i Musinov s dva pogotka donose mir na klupu Kijeva.

Mići Martiću pred kraj utakmice nije preostalo ništa osim da pokuša s Horvatom u ulozi vratara. Grbeša je vrlo brzo postigao pogodak. U 36. minuti iznenadio je Miškovića i udarcem u prvi kut smanjio rezultat na 4:3. Do kraja utakmice ipak nije bilo snage za potpuni preokret, samo je Rožić postavio konačnih 5:3.

Kijevo je bolje odigralo prve dionice oba poluvremena i to je bilo dovoljno za pobjedu. Alumnus će nakon ove utakmice žaliti za krajem prvog poluvremena u kojem su mogli potpuno preokrenuti rezultat.

Već u subotu Studenti imaju novu priliku za dokazivanje. Nakon dugo vremena prvoligaški futsal se vraća u Martinovku, a u goste dolazi Novi Marof. Uz povratnike, Capara i Postružina, dobra igra i pobjeda Alumnusa ne bi trebali izostati. 

29. listopad 2013.

MNK KIJEVO BILIĆ-ERIĆ SECURITY - MNK ALUMNUS     5:3

 

FOTO: MNKALUMNUS.COM