LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dugo toplo ljeto u Zagrebu

Počinje sezona kupanja, ali i adrenalinskih sportova

Od 1. lipnja građani mogu osvježenje potražiti na zagrebačkom Jarunu i Bundeku. Sve avanturiste obradovat će i nova ponuda na Jarunu: Wake park.

Od 1. lipnja građani mogu osvježenje potražiti na zagrebačkom Jarunu i Bundeku. Sve avanturiste obradovat će i nova ponuda na Jarunu: Wake park.

Kupališna sezona u Zagrebu službeno počinje 1. lipnja, čemu je prethodilo provjeravanje ispravnosti i kvalitete vode na jezerima Jarun i Bundek u nadležnosti Gradskog ureda za zdravstvo.

Utvrđene su i lokacije za kupanje: jarunsko Veliko i Malo jezero, Otok veslača, Trešnjevka i Univerzijada te Veliko jezero na Bundeku. 

Jarunski Wake park

Svi zaljubljenici u adrenalinske sportove ovo ljeto moći će se okušati u wakeboardingu na jarunskom jezeru. Ovaj relativno novi sport kombinira skijanje na vodi, snowboarding i surf tehniku. Vozač se na dasci vuče pomoću ski-lifta. Wakeboarding je zabavan i lako se uči pa u njemu mogu uživati i početnici. 

Wake park Jarun  radit će svaki dan od 10:00 do 21:00. Srijedom, petkom i subotom organizirat će se i noćne vožnje od 21:00 do 23:00. Sve vožnje odvijat će se na Malom jezeru. 

Četiri kruga koštat će vas 50 kuna, a iznajmljivanje ski lifta na cijeli dan 230 kuna. Potrebnu opremu i daske možete unajmiti u klubu. 

Oslobodite li se straha, uživat ćete u vožnji, a ako vam se svidi, ovaj sport možete upisati i školi wakeboardinga. Još samo da nas vrijeme posluži pa sezona kupanja i sunčanja može početi. 

FOTO: UPLOAD.SPOTTEDBYLOCALS.COM