LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SCool Fest 2016

Počele prijave za Studentske dane sporta

Prijavite svoju ekipu za jedan od sportova koji će se održati na ovogodišnjem SCool Festu. Broj ekipa je ograničen, stoga požurite.

Prijavite svoju ekipu za jedan od sportova koji će se održati na ovogodišnjem SCool Festu. Broj ekipa je ograničen, stoga požurite.

Krenule su prijave za Studentske dane sporta. Možete prijaviti svoju ekipu za futsal, nogomet, odbojku na travi, petoboj ili fifa turnir. 

Sveučilišni futsal kup imat će 16 ekipa, a svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača. Kotizacija za ekipu iznosi 200 kn, a nagradni fond je 100% kotizacija. Prva ekipa osvaja 1500, druga 1000, treća 500, a četvrta ekipa 200 kuna. Futsal kup se održava 26. svibnja, a prijaviti se možete preko ove poveznice

Za nogomet 3v3 prijave su ograničene na 24 ekipe, svaka ekipa prijavljuje maksimalno četiri igrača. Igra se u četvrtak, dok je u petak završnica. Prijaviti se možete na ovom linku.

Odbojka na travi rezervirana je za žene. Prijaviti se može 16 ekipa, a svaka ekipa može prijaviti maksimalno četiri igračice. Nagrade za najbolje ekipe su poklon paketi. Prijave se šalju preko ove poveznice.

Petoboj se sastoji od pet sportova: bacanje kamena s ramena, skakanje u vreći, nošenje jaja u žlici, skok u dalj s mjesta i štafeta. Svaka ekipa se sastoji od četiri člana - dva muška i dva ženska. Za najbolje su također osigurani nagradni paketi. Prijave i dodatne informacije pogledajte na poveznici.

Trčanje će biti organizirano oko studentskog doma Stjepan Radić. Bit će to zanimljiva studentska utrka u kojoj će najbolji dobiti nagrade sponzora. Dodatne informacije i prijave dostupne su preko ove poveznice.

Fifa turnir održat će se u Clubu Roko. Za one najbolje, Club Roko pripremio je i nagrade zato pokaži da si majstor joysticka i prijavi se.

Osim ovih sportova, igrat će se još i goal ball -  sport koji se igra s povezom preko očiju i igrači se tijekom igre oslanjaju samo na svoj sluh. Tijekom njegove prezentacije pomoći će momci iz rukometnog kluba PPD Zagreb. Uz taj sport, igrat će se još i stolni tenis te disco golf za koji nisu potrebne prijave.  

Sve o Studentskim danima sporta možete pratiti na službenom Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK