LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pogodak Grbeše za nova tri boda

Pobjeda Alumnusa u Makarskoj

U neizvjesnoj utakmici protiv MNK Novo Vrijeme Apfel, MNK Alumnus s minimalnom pobjedom odnosi kući puni plijen.

U neizvjesnoj utakmici protiv MNK Novo Vrijeme Apfel, MNK Alumnus s minimalnom pobjedom odnosi kući puni plijen.

U vrlo teškoj i neizvjesnoj utakmici šestog kola 1. HMNL, Alumnus je pogotkom Kristijana Grbeše u 22. minuti slavio nad MNK Novo Vrijeme Apfel. Kao što je najavljivano, domaćin je agresivno i sa željom za pobjedom ušao u utakmicu, ali je Alumnus ovaj put pod vodstvom Jakova Ungarova odigrao smirenu i koncentriranu obranu ne dopuštajući gostima da se previše razmašu. U prvom poluvremenu najizgledniju priliku imali su igrači Novog Vremena, ali pokušaj Zora je bio neuspješan.


U drugo poluvrijeme Alumnus ulazi koncentriranije. Najbolji strijelac kluba u dosadašnjem dijelu prvenstva, Kristijan Grbeša još jednom odlično koristi svoje najjače oružje. Topovskom ljevicom neobranjivo gađa pokraj nemoćnog Perkovića i dovodi Alumnus u vodstvo. Nakon tog pogotka Alumnus je zagospodario terenom, a prilike su se nizale pred golom domaćina. Ipak, do kraja utakmice rezultat je ostao nepromijenjen. Gosti nisu uspjeli doći do izjednačenja pokušavajući i s vratarom u protivničkoj polovici. Velika je ovo pobjeda za Alumnus, ponajviše za Jakova Ungarova koji se u odsutsvu Miće Martića vratio s vrlo teškog gostovanja s tri boda bez primljenog pogotka.

U sljedećem kolu Alumnus dočekuje Solin Staro Češko i traži novu pobjedu kao potvrdu dobrog rada i podizanja forme. Utakmica je na rasporedu 16. studenog.

FOTO: MNKALUMNUS.COM