LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZSFL

Otvorene prijave za Zagrebačku studentsku futsal ligu Ožujsko 2015.

Studentska futsal liga započet će 7. studenog, a kotizacija iznosi 2.500 kuna, koje je moguće uplatiti u ratama. Sve sudionike očekuje bogati nagradni fond koji iznosi više od 15.000 kuna i brojne druge nagrade sponzora lige.

Studentska futsal liga započet će 7. studenog, a kotizacija iznosi 2.500 kuna, koje je moguće uplatiti u ratama. Sve sudionike očekuje bogati nagradni fond koji iznosi više od 15.000 kuna i brojne druge nagrade sponzora lige.

Zagrebačka studentska futsal liga već je niz godina mjesto okupljanja najboljih haklera Zagrebačkog sveučilišta. Svaki vikend okuplja više od 200 studenata s različitih fakulteta i iz različitih dijelova Hrvatske. Ligaške utakmice igrat će se na terenima Nogometnog centra Šalata, koji se nalazi na Zagrebačkom velesajmu te nudi vrhunske uvjete za održavanje ovog natjecanja.

- S početkom nove akademske godine, započet će nova sezona Zagrebačke studentske futsal lige Ožujsko. Natjecanje će ponuditi kvalitetan sportski sadržaj, ali zasigurno i mnogo zabave, druženja i novih prijateljstava izvan sportskih terena. Smatram da futsal „pripada'' studentima i da će zato svi moći gledati odlične utakmice – rekao je Petar Anić, organizator lige.

Studentska futsal liga započet će 7. studenog, a kotizacija iznosi 2.500 kuna, koje je moguće uplatiti u ratama. Sve sudionike očekuje bogati nagradni fond koji iznosi više od 15.000 kuna i brojne druge nagrade sponzora lige. Sistem natjecanja je ligaški, po principu „svatko sa svakim“. Ukratko, svakoj je ekipi osigurano minimalno 15 utakmica u regularnom dijelu lige, a prvih osam na kraju ligaškog dijela ulazi u doigravanje, gdje će se saznati najbolja studentska ekipa u gradu.

- Dugogodišnjim iskustvom u organizaciji raznih turnira i liga, organizacijski odbor ZSFL-a želi svima omogućiti vrhunske uvjete natjecanja po pristupačnoj cijeni. Tako smo pripremili profesionalne i licencirane futsal suce, zapisničare, foto i videoizvještaje sa svakog kola te kompletnu statistiku koja će se moći pronaći na službenoj internetskoj stranici i Facebook stranici lige – kažu organizatori.

Maksimalan broj ekipa koje će nastupiti je 24, a prijave traju dok se broj ekipa ne popuni. Svaka ekipa ima pravo prijaviti 16 igrača, a dva igrača mogu biti „stranci'', odnosno ne trebaju biti studenti. Ako ste zainteresirani, prijavite svoju ekipu i dokažite da ste najbolja studentska futsal ekipa u gradu. Prijaviti se možete na e-mail zsfl.info@gmail.com ili na broj mobitela 097 796 83 06 (Petar).

Iako su prijave tek krenule, do sada je deset ekipa potvrdilo sudjelovanje, stoga požurite s prijavom svoje ekipe!

FOTO: ZSFL