LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportska natjecanja

Otvorene prijave za VeleRi sportski (tje)Dan; sudionike između ostalog očekuju e-sportovi, kartaške igre, biljar

U Rijeci će se od 28. svibnja do 1. lipnja održati VeleRi sportski (tje)Dan. Prijave su već započele, i to za pregršt sportskih disciplina!

U Rijeci će se od 28. svibnja do 1. lipnja održati VeleRi sportski (tje)Dan. Prijave su već započele, i to za pregršt sportskih disciplina!

Pozivaju se svi sportski nastrojeni studenti i studentice iz Rijeke ili oni koji se tamo zateknu da se prijave na VeleRi sportski (tje)Dan. Riječ je o četverodnevnom projektu koji se sastoji od četiri pojedinačne faze. 

Prva faza održava se u utorak, 28. svibnja, pod nazivom VeleRi Sports. Prijavljeni kandidati snage će moći odmjeriti u nogometu, košarci 3v3, odbojci, graničaru i povlačenju konopa. Dok čekate svoj red, možete zaigrati badminton ili stolni tenis. Lokacija održavanja bit će ispred Veleučilišta u Rijeci (Vukovarska 58).

Zatim, za sve ljubitelje videoigara organizira se natjecanje VeleRi e-Sports koje će se održati u srijedu, 29. svibnja. Igrice League of Legends, Call of Duty 4: Modern Warfare, Counter-Strike: Global OffensiveTeam Fortress 2 bit će dostupne na računalima, dok ćete na konzolama moći odigrati FIFA 2019, Gran Turismo te Tekken 7. Također, u sklopu ove faze projekta održat će se gostujuća predavanja na teme iz telematike, informatike, game developmenta te radionice u koordinaciji s profesorima. Natjecanje će se održati, također, na Veleučilištu u Rijeci.

Organizatori nisu zaboravili ni na obožavatelje kartaških i društvenih igara. Natjecateljski raspoloženi studenti i studentice neka rezerviraju petak, 31. svibnja, jer na programu je VeleRi Arcade. Svi sudionici imat će mogućnost natjecanja u kuglanju i biljaru te brojnim drugim kartaškim i društvenim igrama. Natjecanje se održava u kuglani u Tower Centru (J. P. Kamova 81a).

Posljednji dan, subota, 1. lipnja, rezerviran je za VeleRi War Games – natjecanje u paintballu i lasertagu. Mjesto održavanja paintballa bit će bivši vojni poligon na Pulcu u Rijeci, gdje će timovi imati priliku pokazati tko je bolji i izdržljiviji u pravom vojnom okruženju. Za sve ljubitelje lasertaga pripremljena je arena na 300 m2, koja sadrži prepreke i mete za igrače, kao i reflektirajući prsluci i puške.

Prijaviti se možete putem poveznice, a broj je mjesta ograničen.  

FOTO: PIXABAY