LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Studenski zbor je najavio i nekoliko novosti od kojih je najveća zasigurno TV prijenos završnice svih natjecanja, intervjui, snimke, video isječci i fotografije.

Studenski zbor je najavio i nekoliko novosti od kojih je najveća zasigurno TV prijenos završnice svih natjecanja, intervjui, snimke, video isječci i fotografije.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je na svojim Facebook stranicama objavio da su otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2016./2017. Rok za dostavu popunjenih i skeniranih prijavnica je 28. veljače 2017. godine, a moguće se prijaviti za sljedeće sportove: futsal (M i Ž), košarka (M i Ž), rukomet (M i Ž), odbojka (M i Ž), vaterpolo (M i Ž). Za ostale sportove prijave će se vršiti naknadno. 

Prijava mora biti ovjerena žigom i potpisom nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, dekana, prodekana za nastavu, predstavnika studentske sportske udruge ili predsjednika studentskog zbora visokog učilišta koje se prijavljuje za nastup. Ona se ispunjena i skenirana treba poslati na mail adresu sport@unizg.hr. Natjecanja će početi 4. ožujka. 

Studenski zbor je najavio i nekoliko novosti od kojih je najveća zasigurno TV prijenos završnice svih natjecanja, intervjui, snimke, video isječci i fotografije. Također se uvodi i aplikacija koja će prenositi rezultate svih sportova uživo, a i od ove godine svi uključeni u organizaciju i provedbu natjecanja su studenti (liječnici, zapisničari, voditelji natjecanja). 

Stoga se također upućuje javni poziv za zapisničare za futsal, košarku, rukomet, odbojku i vaterpolo. Svi zainteresirani trebaju se javiti na mail sport@unizg.hr s nazivom maila Zapisnik sport, prilikom čega umjesto sport treba unijeti sport na kojem se želi biti zapisničar. Također je u mailu potrebno priložiti kratko motivacijsko pismo, a rok prijave je 26. veljače u 23:59. 

FOTO: FACEBOOK