LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nogoš Igram, Europu Biram

Osječani organizirali niz aktivnosti kako bi potakli glasanje na predstojećim izborima za Europski parlament

Dođite, dobro se zabavite uz mali nogomet i usput naučite nešto novo o Europskoj uniji i njezinim zemljama članicama.

Dođite, dobro se zabavite uz mali nogomet i usput naučite nešto novo o Europskoj uniji i njezinim zemljama članicama.

Kako bi obilježili Europski tjedan i promovirali glasanje na predstojećim izborima za Europski parlament koji će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2019, TIM 33 u suradnji s udrugom Erudio organizira niz zabavnih aktivnosti pod nazivom EurOs – Nogoš Igram, Europu Biram. Sve aktivnosti održat će se 10. svibnja 2019. od 16:00 do 19:30 na srednjoškolskom igralištu Osijek.

Očekuje vas malonogometni turnir na kojem možete sudjelovati i vi. Zbog prostornog i vremenskog ograničenja, na turniru može sudjelovati 16 ekipa, svaka sa 6 igrača. Prijave za turnir bit će otvorene u petak, 3. svibnja, u 12 sati i ostat će otvorene do ispunjenja kvote. Imajte na umu da je interes velik, zato dobro pratite društvene mreže kako ne biste izgubili svoje mjesto. Za tri najuspješnije ekipe pripremljene su i vrijedne nagrade.

Uz uživanje u malom nogometu, posjetitelji će moći pokazati i svoje znanje u kvizu o Europskoj uniji. Također, najuspješnije očekuju dobre nagrade.

Tijekom trajanja turnira posjetitelji će moći posjetiti i 28 štandova, po jedan za svaku članicu EU-a, na kojima će moći saznati sve što ih zanima o zemljama članicama. Organizatori su mislili i na najmlađe, pa će tako djeca moći naučiti nešto novo kroz raznorazne igre koje su za njih pripremili.

FOTO: PIXABAY