LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sport i rekreacija

Organizira se malonogometna liga za djelatnike Sveučilišta u Zagrebu

U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično).

U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično).

Nakon završene natjecateljske UniSportZG futsal sezone namijenjene studentima Sveučilišta u Zagrebu, Ured za sport i Zagrebački sveučilišni športski savez organizirat će malonogometnu ligu namijenjenu djelatnicima Sveučilišta u Zagrebu i partnerima u UniSportZG sustavu studentskog sporta.

Kako navode iz Ureda za sport, prijave momčadi vrše se na mail sport@unizg.hr, a otvorene su do 31.3.2023. godine do 12.00 sati. Prijava mora biti poslana od strane dekana, prodekana ili osobe ovlaštene za zastupanje visokog učilišta.

Utakmice se igraju u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb), po sistemu 5+1 (pet igrača i golman na terenu) u trajanju od 2x15 minuta (svako poluvrijeme traje 15 minuta). Liga će se održavati subotom ujutro, a prvo kolo planirano je 15. travnja 2023. godine. Raspored svih kola, radi obaveza samih zaposlenika, bit će definiran na samom ždrijebu natjecanja.

U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično). Ako postoji veći interes od jedne momčadi, visoko učilište može prijaviti i drugu momčad (primjer EFZG 1 i EFZG 2).

Kao i sve naše aktivnosti, malonogometna liga djelatnika besplatna je za sve sastavnice i partnere, bez naplate kotizacija. Zbog određenih situacija s prošlih izdanja liga, ali i troškova same lige, njene ozbiljnosti, uveli smo kao i kod studenata, sankcije isključivo za nedolaske na utakmice. Svaki nedolazak na utakmicu bit će sankcioniran s kaznom od 100 eura zbog troškova natjecanja (troškovi dvorane, sudaca, zapisničara, fotografa...) - objašnjavaju iz Ureda za sport Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: UNSPLASH