LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MEĐUNARODNI STUDENTSKI TURNIR

Održava se EU-CONEXUS University Sport Games Zadar 2021.

Održava se međuarodni studentski turnir u košarci, odbojci i futsalu pod nazivom EU-CONEXUS University Sport Games Zadar 2021.

Održava se međuarodni studentski turnir u košarci, odbojci i futsalu pod nazivom EU-CONEXUS University Sport Games Zadar 2021.

Sveučilište u Zadru odnosno Centar za tjelovježbu i studentski sport u Zadru organizira međunarodni studentski turnir pod nazivom EU-CONEXUS University Sport Games Zadar 2021. Turnir se održava 24. i 25. rujna, a natječu se muške i ženske ekipe u košarci, ženske u odbojci te muške u futsalu. U turniru će sudjelovati ukupno 13 ekipa sa sudionicima iz 7 europskih država.

Budući da je Sveučilište u Zadru uz još pet europskih sveučilišta dio europske mreže sveučilišta EU-CONEXUS, po prvi puta su organizirane i dvije košarkaške ekipe EU-CONEXUS u muškoj i ženskoj kategoriji, sastavljene od studenata iz Španjolske, Litve, Francuske, Rumunjske i Hrvatske.

Košarkaške i odbojkaške utakmice igrat će se bez prisustva gledatelja i to u dvorani Krešimir Ćosić, a utakmice futsala će se igrati na vanjskom terenu u sklopu ŠC Višnjik.

Sudionici dolaze sa sljedećih europskih sveučilišta: La Rochelle Universite (Francuska), La Universidad Catolica de Valencia (Španjolska), Klaipeda University (Litva), Tehnical University of Civil Engineering Bucharest (Rumunjska), Univerza v Mariboru (Slovenija), Univerzitet u Zenici (Bosna i Hercegovina), Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Osijeku i Sveučilište u Zadru (Hrvatska).
FOTO: PIXABAY