LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svjetsko nogometno prvenstvo

Nastupe Hrvatske reprezentacije pratit će i studenti: u SD-u Stjepan Radić organiziran navijački korner

U dvorani Pauk, koja se nalazi unutar Studentskog doma Stjepan Radić, za studente će biti organizirano javno praćenje Hrvatske reprezentacije.

U dvorani Pauk, koja se nalazi unutar Studentskog doma Stjepan Radić, za studente će biti organizirano javno praćenje Hrvatske reprezentacije.

Ponajviše zbog hladnog vremena i nepovoljnih vremenskih uvjeta, u velikom broju hrvatskih gradova ne postoji organizirao javno praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva.

U Zagrebu je postojala inicijativa da se nastupi Hrvatske nogometne reprezentacije gledaju na velikom ekranu u sklopu zagrebačkog Bundeka, no kako tvrdi gradonačelnik Tomašević, natječaj nije privukao ugostitelje te nije zaprimljena niti jedna prijava.

Do sada su uvijek na privatnu inicijativu održana gledanja utakmicu, a ove godine nismo dobili niti jedan prijedlog za gledanje utakmice, a za svaki slučaj smo raspisali poziv za gledanje na Bundeku, međutim nitko se nije javio, ja pretpostavljam da je riječ o hladnom vremenu, da je u punom manje opsegu organizirano javno gledanje - rekao je Tomašević, prenosi ZagrebInfo.

Ipak, zagrebački studenti imaju priliku javno pratiti Vatrene, javljaju iz Studentskog centra. U dvorani Pauk, koja se nalazi unutar Studentskog doma Stjepan Radić, bit će organizirano gledanje Hrvatske reprezentacije i to u sljedećim terminima:
  • 23.11.2022. HRVATSKA - MAROKO; 11:00h
  • 27.11.2022. HRVATSKA - KANADA; 17:00h
  • 01.12.2022. HRVATSKA - BELGIJA; 16:00h
Studenti će u dvoranu moći unositi hranu, dok će piće biti dostupno po promotivnim cijenama. Studentski Odbor Sava otkriva kako će pivo koštati 10 kuna, dok za vodu, vinu i sokove cijene nisu naznačene.
FOTO: PIXABAY