LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna utrka

Najveselija adventska utrka Zagreb Advent Run traži volontere!

Organizatori pozivaju zainteresirane studente da se priključe volonterskom timu utrke.

Organizatori pozivaju zainteresirane studente da se priključe volonterskom timu utrke.

Brojni trkači će i ove godine u veselim božićnim kostimima ponovno oživjeti ulice grada Zagreba. Riječ je o šestom izdanju humanitarne utrke Zagreb Advent Run koja će se održati 12. prosinca u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb.

Ovogodišnja je utrka posvećena svim ženama oboljelima i liječenima od raka, a cilj je potaknuti građane na cjelogodišnju brigu o zdravlju, savjesno i preventivno djelovanje te pružanje podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Dio sredstava od uplaćenih kotizacija utrke donirat će se udruzi žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same. Udruga će ova sredstva iskoristiti za svoj projekt Nisi sama – ideš s nama!, u sklopu kojeg osiguravaju besplatan prijevoz ženama oboljelih od raka na kemoterapije.

Organizatori pozivaju zainteresirane studente da se priključe volonterskom timu utrke. Svi zainteresirani za volontiranje na utrci Zagreb Advent Run mogu se prijaviti na poveznici do 6. prosinca, a za svakog volontera osigurana je i službena majica Zagreb Advent Runa.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici www.zagrebadventrun.hr.

FOTO: PRESS