LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na prijemu kod župana

Međimurje ponosno na svoje sportske talente koji su ostvarili zavidne rezultate na međunarodnoj sceni

Talentirani sportaši iz karatea i plivanja demonstrirali su visoku razinu vještina i predanosti, donoseći domovini medalje u raznim kategorijama.

Talentirani sportaši iz karatea i plivanja demonstrirali su visoku razinu vještina i predanosti, donoseći domovini medalje u raznim kategorijama.

U duhu sportskog duha i ponosa, Međimurska županija slavi izvanredne uspjehe svojih mladih sportaša koji su nedavno sudjelovali na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima, osvajajući brojne medalje. Župan Matija Posavec upriličio je prijem za sportaše iz Karate centra Šenkovec, Karate kluba Globus Čakovec-Mala Subotica i Čakovečkog plivačkog kluba, ističući njihov trud i posvećenost.

U Vinkovcima mladić prevaren preko društvene mreže, nasanjkali ga, a onda mu i prijetili


Župan Posavec je izrazio veliki ponos postignućima sportaša, naglašavajući da su oni pravi primjeri kako sport može oblikovati karakter i voditi k vrhunskim dostignućima. Iz Karate centra Šenkovec izdvojili su se Bella Mikulić i Lorena Mihalković, koje su se plasirale na mediteransko i svjetsko prvenstvo, dok su iz Karate kluba Globus Čakovec-Mala Subotica Aida Trstenjak i Sven Strahija ostvarili iznimne rezultate na svjetskoj ligi u Meksiku.

Meta uvodi „tinejdžerske račune” na Instagramu. Što to znači za najmlađe korisnike?


Uz karatiste, veliki uspjesi zabilježeni su i u plivanju. Članovi Čakovčkog plivačkog kluba kontinuirano osvajaju medalje na državnoj razini, a među njima se ističu Meri Furdi i Mario Beliga, koji su nedavno trijumfirali na Prvenstvu Hrvatske.

Grad Zagreb daje besplatne zdravstvene usluge za mlade: brinite o spolnom zdravlju


Ti uspjesi su priznanje ne samo za sportaše već i za njihove trenere i klube koji kontinuirano rade na razvoju sportskih talenata u Međimurju, ističu iz županije.

IZVOR: MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
FOTO: MEĐIMURSKA ŽUPANIJA