LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uspjeh u akademskoj godini 2018/2019.

Hrvatski akademski sportski savez dodjeljuje godišnje nagrade u 9 kategorija; evo kako predložiti kandidate

Do 19. siječnja 2020. zaprimaju se prijedlozi kandidata za godišnju nagradu Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Dodjeljuje se u čak 9 kategorija.

Do 19. siječnja 2020. zaprimaju se prijedlozi kandidata za godišnju nagradu Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Dodjeljuje se u čak 9 kategorija.

Hrvatski akademski sportski savez otvorio je prijave kandidata za dodjelu godišnjih nagrada za akademsku godinu 2018/2019. Prijave mogu ispuniti pojedinci, studentske sportske udruge, članovi HASS-a i članovi Izvršnog odbora HASS-a.

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: 

  1. Pojedinci sportaši zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj (posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji)
  2. Kolektivi zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj (posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji)
  3. Pojedinci sportaši zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj (posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji za sportaše s invaliditetom)
  4. Kolektivi zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj (posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji za sportaše s invaliditetom)
  5. Nastavnik/ca Tjelesne i zdravstvene kulture u sustavu visokog obrazovanja zaslužan/na za doprinos u razvoju i promicanju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj
  6. Volonter/ka godine zaslužan/na za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj
  7. Izbornik/trener na visokom učilištu zaslužan za doprinos u razvoju i promicanje studentskog sporta u Republici Hrvatskoj
  8. Nagrada za fair play
  9. Nagrada za životno djelo. 

Pravilnik o dodjeli nagrada i obrazac za prijavu kandidata preuzimaju se na stranici Unisporta, a prijedlozi se dostavljaju e-poštom na adresu info@unisport.hr. Rok je 19. siječnja 2020. godine

FOTO: PIXABAY