LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportska zabava

FPZG-ova futsal ekipa organizira druženje za navijače

Ovu subotu futsal ekipa Fakulteta političkih znanosti organizira druženje za svoje vjerne navijače. Osim sportskog dijela programa, pripremljen je i zabavni dio u kojem se mogu okušati svi prisutni.

Ovu subotu futsal ekipa Fakulteta političkih znanosti organizira druženje za svoje vjerne navijače. Osim sportskog dijela programa, pripremljen je i zabavni dio u kojem se mogu okušati svi prisutni.

FPZG-ova futsal ekipa organizira subotnje druženje za sve svoje vjerne navijače kako bi im se zahvalila na vjernom i glasnom bodrenju tijekom utakmica. Ono će se održati u dvorani Megaton 27. travnja s početkom u 15:30.

Ovim se događanjem želi istaknuti kako su i navijači dio tima te da međusobno druženje ne bi trebalo ograničiti samo na utakmice. Uz to, na ovaj se način futsal ekipa želi približiti ostalim studentima Fakulteta političkih znanosti te ih upoznati sa svojim radom i rezultatima. Također, ekipa se nada da će ovakva vrsta okupljanja postati tradicija te da će se nastavljati i narednih godina.

Na početku druženja zakazane su tri utakmice. Prvi okršaj odigrat će se s  početkom u 16 sati i to između novinara i politologa. Nakon toga, slijedi utakmica između rukometaša FPZG-a i FPZG-ove futsal ekipe. U ovom će dvoboju prisutni moći prosuditi kako se rukometaši snalaze u nogometnim vodama, a kako futsal ekipa s loptom u ruci. Na kraju je vrijeme da svoje nogometne sposobnosti pokažu i djevojke. Ovaj će dvoboj također biti podijeljen na novinarke i politologinje. Sve djevojke koje se prijave i odluče odigrati utakmicu, bit će nagrađene posebnim poklonima.

Osim sportskog dijela druženja, pripremljen je i zabavni sadržaj. Svi prisutni koji nisu toliko vješti s loptom u nogama mogu se okušati u turniru u beli, pub kvizu o futsal ekipi ili beer pongu. Budući da je riječ o studentskom druženju, pripremljene su promotivne cijene pića, ali i dva ugodna iznenađenja.