LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uspjeh u sportu

FOTO: Ovo je šestero najuspješnijih studenata u UniSport ST kros ligi

Anamari Bešker postigla je najbolje rezultate u kategoriji studentica, a student Željko Cota u kategoriji studenata u UniSport ST kros ligi koja je završila 5. svibnja 2021.

Anamari Bešker postigla je najbolje rezultate u kategoriji studentica, a student Željko Cota u kategoriji studenata u UniSport ST kros ligi koja je završila 5. svibnja 2021.

Prije otprilike tjedan dana završila je ovogodišnja UniSport ST kros liga koja se sastojala od priprema i ukupno 22 treninga te natjecanja od četiriju utrka, dviju od 5 kilometara i dviju brdskih.

Takav sustav održavanja kros lige rezultirao je velikim brojem prijavljenih studenata i studentica, priopćilo je Sveučilište, kojima su na samom početku priprema napravljena inicijalna mjerenja, a sve se odvijalo pod vodstvom trenera Ante Prlića.
– Završetkom ovogodišnje kros lige osvojeni su prvi bodovi u borbi za ukupnog pobjednika među fakultetima, koja će se voditi u gustom natjecateljskom rasporedu do ispitnih rokova. – stoji u objavi UNIST-a.
Svi su polaznici na kraju lige popravili svoje rezultate, a u konkurenciji je bilo 20 studenata i 5 studentica. Konačni poredak jest sljedeći:
  • Studentice: 
  1. Anamari Bešker – Mediteranska poljoprivreda 
  2. Josipa Jurić – FGAG
  3. Lea Farac – OSS
  • Studenti:
  1. Željko Cota – KIF
  2. Roko Goreta – KIF
  3. Petar Kundid – PFST
Prema dostupnim informacijama najbolje rezultate imao je Željko Cota, koji ima iznimne trkačke i plivačke sposobnosti, dok su u kategoriji studentica jednak broj bodova imale Anamari Bešker i Josipa Jurić. Na kraju je za prvo mjesto presudio kumulativan zbroj rezultata svih utrka gdje je Anamari bila bolja za 20 sekundi.
FOTO: FACEBOOK/SVEUČILIŠTE U SPLITU