LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najboljima dodijeljene nagrade

FOTO: Održan UNIDU sportski dan: trenirala se joga, natjecalo se u nogometu i graničaru, neki se okušali i u jedrenju

Program UNIDU sportskog dana zaključen je okrjepom, zabavom i druženjem svih sudionika i navijača u Studentskom domu.

Program UNIDU sportskog dana zaključen je okrjepom, zabavom i druženjem svih sudionika i navijača u Studentskom domu.

UNIDU Alumni klub u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku jučer je organizirao UNIDU sportski dan na kojem su se studenti, alumni, nastavnici i zaposlenici natjecali u malom nogometu, basketu, graničaru, potezanju konopa i tenisu, a okušali su se i u jedrenju te yogi. Cilj naravno nije bio samo pobijediti, već družiti se, rekreirati i jačati sportski duh.

U prijepodnevnim satima sudionici su se okušali u jedrenju u Jedriličarskom klubu Orsan, a poslijepodne od 15 sati oko 80 sudionika ekipno se natjecalo u malom nogometu, basketu, graničaru i potezanju konopa u Sportskoj dvorani OŠ Montovjerna gdje se vježbala i yoga uz instruktore studija We do yoga Dubrovnik. Teniski mečevi održavali su se u Tenis klubu Dubrovnik u Uvali Lapad.

Dvoranski (ekipni) sportovi igrali su se u mješovitim ekipama, a mnoge ekipe sudjelovale su u više sportova. Svima je natjecanje prije svega bilo prilika međusobno se upoznati, družiti i zabaviti. Program UNIDU sportskog dana zaključen je okrjepom, zabavom i druženjem svih sudionika i navijača u Studentskom domu.

Oni koji su uspjeli okupili svoj pobjednički tim osim što su se dobro se zabavili bili su i nagrađeni, a za nagrade su zaslužni partneri UNIDU Alumni kluba Pizzeria Papillon, Mamma Mia, Mirakul, Castro, i Barba. Sveučilište zahvaljuje Osnovnoj školi Montovjerna, Jedriličarskom klubu Orsan, Tenis centru Dubrovnik, studiju We do yoga te restoranu Orsan na pomoći u organizaciji UNIDU sportskog dana 2022. godine.

FOTO: PRESS