LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko sportsko natjecanje

Finalni vikend UniSport ZG natjecanja u četiri hrvatska popularna sporta

UniSport ZG sustav natjecanja ovog će vikenda dobiti najbolje od najboljih u četiri popularna sporta u Hrvatskoj, a u subotu će se održati i prigodna zabava u klubu Roko.

UniSport ZG sustav natjecanja ovog će vikenda dobiti najbolje od najboljih u četiri popularna sporta u Hrvatskoj, a u subotu će se održati i prigodna zabava u klubu Roko.

U subotu, 5. svibnja, i nedjelju, 6. svibnja, natjecateljski duh prožet dobrom zabavom ispunit će sportsku dvoranu Martinovka gdje će se studenti i studentice u finalima futsala, košarke, odbojke te rukometa boriti za titulu najboljih u Unisport ZG sustavu natjecanja. Osim kvalitetnog natjecanja, događaj pruža i rekreaciju, edukaciju, zabavu i druženje, a upravo to će prikazati sudionici dvodnevne završnice.

Prvi koji će u subotu odmjeriti snage boreći se za 3. mjesto u rukometu, s početkom u 14:30, studenti su Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i VERN'a, a nakon njih na parket će istrčati finalni par kojeg čine studenti FER-a i Hrvatskog vojnog učilišta. Nakon rukometnih događanja uslijedit će borba za 3. mjesto u futsalu između studenata Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Zagreb i Grafičkog fakulteta. Nakon njih nastupit će studentice Ekonomskog fakulteta Zagreb i Kineziološkog fakulteta kako bi odredile najbolje u futsalu, a za kraj dana odigrat će se finale muškog futsala između studenata Edward Bernays Visoke škole i FER-a u 20 sati.

Sportsku nedjelju otvorit će rukometašice Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Građevinskog fakulteta boreći se za 3. mjesto, a u borbi za 1. mjesto nastupit će studentice Ekonomskog fakulteta i Kineziološkog fakulteta. Nakon rukometa i futsala na red dolazi odbojka u kojoj će do 3. mjesta pokušati doći studenti Kineziološkog fakulteta u dvoboju sa studentima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Zagreb te odbojkašice Kineziološkog fakulteta protiv suparnica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U finalnim susretima ženske odbojke nastupit će predstavnice Ekonomskog fakulteta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Zagreb, a u muškoj konkurenciji do trona pokušat će doći studenti Tehničkog veleučilišta i FFZG-a. Natjecanje se nastavlja u finalu košarke za žene između FFZG-a i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a zatvorit će ga finalnom utakmicom, košarkaši VERN'a i FER-a.

Natjecanje su kao partneri saveza podržali Studentski Zbor Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačka banka, Sveučilište u Zagrebu, Studentski centar Zagreb, Grad Zagreb Službena stranica, Sportski savez Grada Zagreba, UniSport HR i Cedevita. U sklopu završnice u subotu će se održati UniSports ZG Finals party u klubu Roko.

 

FOTO: PIXABAY