LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kinesko-hrvatska sportska suradnja

Danas online konferencija o sportskoj suradnji između Kine i Hrvatske

Konferenciju zajednički organiziraju Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj.

Konferenciju zajednički organiziraju Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj.

Online konferencija pod nazivom Kinesko-hrvatska sportska suradnja održat će se u ponedjeljak 13. prosinca 2021. od 11 do 12 sati u virtualnom okruženju.

Konferenciju zajednički organiziraju Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj s ciljem razmjene informacija i daljnjega međusobnoga povezivanja i buduće suradnje u području sporta.

Jedna od tema konferencije bit će i priprema za Zimske olimpijske igre u Pekingu koje će se održavati od 4. do 20. veljače 2022.

Konferenciju će otvoriti prof. dr. sc. Damir Knjaz s Kineziološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te član Vijeća Hrvatskoga olimpijskoga odbora, koji će se osvrnuti na aktualne projekte koje KIF provodi s partnerskim institucijama u Kini. Nakon pozdravnih govora ravnatelja Uprave za sport pri Ministarstvu turizma Republike Hrvatske dr. sc. Krešimira Šamije i rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, na skupu će uslijediti kraća izlaganja predsjednika Hrvatskoga olimpijskoga odbora dr. sc. Zlatka Mateše i Nj. E. Qi Qianjina, veleposlanika NR Kine u Republici Hrvatskoj.

U okviru konferencije bit će prikazan i kraći video-film o sudjelovanju hrvatskih sportaša na Zimskim olimpijskim igrama. Konferencija će završiti kraćim izlaganjem rektora prof. dr. sc. Damira Borasa.

Konferenciju možete pratiti putem platforme Zoom na poveznici, a program je dostupan ovdje.
FOTO: UNSPLASH