LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za sport Sveučilišta u Rijeci

Besplatno sudjelujte na raznovrsnim sportskim aktivnostima u ljetnom izdanju „UNIRI se giba!”

Dobrodošli su svi – studenti, djelatnici Sveučilišta u Rijeci, kao i svi građani. Cilj je potaknuti sve na bavljenje sportom i rekreacijom.

Dobrodošli su svi – studenti, djelatnici Sveučilišta u Rijeci, kao i svi građani. Cilj je potaknuti sve na bavljenje sportom i rekreacijom.

Centar za sport Sveučilišta u Rijeci uz podršku Općine Kostrena i Vaterpolo kluba Jadran Kostrena prvi puta organizira ljetno izdanje popularne sportsko-rekreativne akcije UNIRI se giba!, koja uključuje ture u vožnji SUP-ova, kajakarenje i 3v3 vaterpolo. Taj uzbudljivi događaj započinje u subotu, 29. lipnja 2024. godine od 15 sati nadalje, na vaterpolskoj plaži u Kostreni, Žurkovo. Vaterpolo će se igrati kod kafića Metropolis, dok će aktivnosti kajaka i SUP-anja biti na plaži u blizini.

Dodijeljeno priznanje studentima zlatnim vaterpolistima!


Aktivnosti kajakarenja i SUP-anja održavat će se u trima turama od sat i pol, s maksimalnim brojem sudionika od 10 za svaku turu (10 za kajak, 10 za SUP). Sudjelovanje je otvoreno za sve bez obzira na prethodno znanje ili iskustvo. Dobrodošli su svi – studenti, djelatnici Sveučilišta u Rijeci, kao i svi građani. Cilj je potaknuti sve na bavljenje sportom i rekreacijom. Najuspješnije ekipe u vaterpolu bit će nagrađene zahvaljujući Dechatlonu i Beach-baru Metropolis. U suradnji s Beach-barom Metropolis zajamčena je i zabava uz DJ-a, što će dodatno obogatiti morski događaj.

Sve o studentskom životu u Americi iz prve ruke


Prijave za sudjelovanje besplatne su i mogu se izvršiti putem sljedećeg obrasca.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U RIJECI, PR
FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI, PR