LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Miks raznih sportova

Besplatno sportsko natjecanje za studente

Predviđena su razna natjecanja za studente i studentice, sve je besplatno, samo se potrebno prijaviti.

Predviđena su razna natjecanja za studente i studentice, sve je besplatno, samo se potrebno prijaviti.

STUDOM je besplatno sportsko-rekreacijsko natjecanje za studente koje je u organizaciji Studentskog centra Zagreb još od 1999., a ove godine će se održati od 17. svibnja do 9. lipnja.

Predviđena su razna natjecanja za studente i studentice, sve je besplatno, samo se potrebno prijaviti.

Futsal za studente održat će se na sportskom terenu SD Stjepan Radić od ponedjeljka do četvrtka u 18 sati. Ekipe moraju biti od osam članova od kojih sedam moraju biti stanari doma te jedan student "stranac". Ekipe možete prijaviti do 14. svibnja, a dva dana poslije održat će se tehnički sastanak u istoj dvorani. Futsal turnir za studente počinje 17. svibnja, a završnica će se odigrati 9. lipnja

Futsal za studentice održava se na istom mjestu i u isto vrijeme te pod istim uvjetima, ali njihov turnir započinje 26. svibnja, a prijave se primaju do 17. svibnja.

Održat će se i natjecanje u badmintonu za studente i studentice 21. svibnja u Badminton klubu Turbo limač na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 25. Igra se jedan dan s početkom u 9 i 30 sati, a igraju se grupe te eliminacija. Za one koji nemaju reket, bit će im osiguran, a prijaviti se možete do 19. svibnja.

Street ball će se održati 1. lipnja na košarkaškom terenu SD Ante Starčević u 16 sati. Ekipe moraju imati četiri člana od kojih tri moraju biti iz tog studentskog doma te jedan student "stranac". Prijaviti se možete do 30. svibnja, a dan nakon je tehnički sastanak u SD Stjepan Radić.

Turnir u stolnom tenisu održat će se u pojedinačnoj kategoriji za studente i studentice 2. lipnja u dvorani SKUC u SD Stjepan Radić s početkom u 17 sati te se također možete prijaviti do 30. svibnja.

Na sportskom terenu SD Stjepan Radić održat će se i odbojka za studente i studentice od ponedjeljka do četvrtka u 18 sati s početkom 6. lipnja. U ekipi obavezno mora biti osam igrača te za vrijeme utakmice na terenu moraju biti minimalno tri studentice. Završnica se igra 9. lipnja, a prijaviti se možete do 4. lipnja.

Obrasce za prijavu za sve navedene kategorije možete pronaći na linku. Obrazac za prijavu pošaljite na e-mail adresu sport-rekreacija@sczg.hr

Osim fizičkih sportova, STUDOM će organizirati i natjecanje u šahu za studente i studentice 18. svibnja u menzi SD Stjepan Radić (restoran br. 2) s početkom u 17 sati. Sistem igre je švicarski sistem sparivanja, a prijave se zaključavaju 16. svibnja
FOTO: SC ZAGREB