LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povijesni nastup

Alumnus u finalnih 8 kupa!

Alumnus je i u uzvratnoj utakmici Kupa Hrvatske pobijedio MNK Kijevo Jako Sport s visokih 4:7 i tako izborio nastup u završnici natjecanja.

Alumnus je i u uzvratnoj utakmici Kupa Hrvatske pobijedio MNK Kijevo Jako Sport s visokih 4:7 i tako izborio nastup u završnici natjecanja.

Alumnus je izborio nastup na završnici Kupa Hrvatske koja će se ove godine igrati u Dubrovniku. Nakon pobjede od 6:3 u prvom susretu u Martinovki, igrači Miće Martića i u uzvratnom su susretu upisali pobjedu te se tako prvi put u povijesti kluba plasirali na završni turnir Kupa Hrvatske.

Alumnus je odlično otvorio utakmicu i pogocima Grbeše i Matoševića otišao na 2:0, ali Tustonjić odmah smanjuje za Kijevo na 2:1.

U 19. minuti za Alumnus je bio precizan Đulvat za 1:3, što je i konačan rezultat prvog poluvremena.

Grbeša još jednom odlično otvara poluvrijeme i drugim pogotkom dovodi Alumnus na sigurnih 4:1. Ali stvari se vrlo brzo mijenjaju. Prvo Sunko smanjuje na 4:2, da bi nakon crvenog kartona Grgića, s igračem više, isti igrač pogodio i za 4:3. Šamija odlično koristi crnu rupu u igri Alumnusa i u 27. minuti već je 4:4.

Ipak, najraspoloženiji pojedinac Alumnusa je Kristijan Grbeša koji u 32. minuti najprije vraća prednost Alumnusu na 5:4, da bi dvije minute kasnije postigao četvrti pogodak večeri za 4:6.

Na samom kraju utakmice, za konačnih 4:7, zabio je Postružin.

Uz Alumnus, u završnici Kupa natjecat će se i MNK Split Tommy, MNK Nacional, MNK Osijek Kelme, MNK Square, HMNK Vrgorac, MNK Murter i MNK Grobnik.

FOTO: MNK ALUMNUS