LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kineziološki fakultet u Zagrebu

Radionica na kojoj možete naučiti asertivno komunicirati

Asertivnost je ključna karakteristika uspješnih osoba, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Asertivnost je ključna karakteristika uspješnih osoba, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Poznato je da smo svi različiti, pa tako imamo i različite stilove komunikacije. Način na koji se postavljamo i odnosimo prema drugima ovisi i o situaciji, i o emocionalnom stanju u kojem se nalazimo. Ipak, najveće šanse da ćemo ostvariti željene rezultate i postići svoj cilj daje nam asertivni stil komunikacije.

Asertivnost znači postaviti se, izboriti za sebe, svoja prava i poglede. Ključna je karakteristika uspješnih osoba, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Ona se uvijek može razvijati i unaprjeđivati, a za to se pobrinuo Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji poziva svoje studente i studentice na radionicu Koraci ka asertivnosti: praktične smjernice za samopouzdanu komunikaciju.

Radionica će se održati u petak, 8. rujna 2023., u 16 sati uživo, u trim kabinetu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Organizatori su psiholozi Fakulteta, a voditelj mag. psych. Vedran Jakobek. Radionica je namijenjena studentima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a prijave su potrebne radi ograničenog broja sudionika.

Ako ste student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i želite sudjelovati, prijavite se ovdje.

FOTO: CANVA.COM