LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Povećan broj subvencija za studentski smještaj u Splitu

Broj subvencija je povećan za 170 mjesta, čime se nastoji ublažiti problem nedostatka studentskih domova i smanjiti studentske troškove.

Broj subvencija je povećan za 170 mjesta, čime se nastoji ublažiti problem nedostatka studentskih domova i smanjiti studentske troškove.

Prisjetimo se, Studentski centar u Splitu je nedavno raspisao Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima, kao i za subvenciju privatnog smještaja za akademsku godinu 2024./2025. Natječaj obuhvaća smještajne kapacitete u Splitu, uključujući studentske domove i učeničke domove, te smještaj u Makarskoj. Također, uključena je i subvencija za privatni smještaj kod privatnih stanodavaca.

Na Sveučilištu u Splitu dva fakulteta dobila nove, renovirane prostore, evo kako izgledaju


Ministarstvo znanosti i obrazovanja odlučilo je povećati broj subvencija za studente Sveučilišta u Splitu smještene kod privatnih stanodavaca. Broj subvencija je povećan za 170 mjesta, čime se nastoji ublažiti problem nedostatka studentskih domova i smanjiti studentske troškove. Svaki student koji ostvaruje pravo na subvencionirani smještaj dobit će mjesečnu subvenciju od 60 eura.
 

„Povećali su broj subvencija za Sveučilište u Splitu sa 280 na čak 450, što će značajno smanjiti studentske troškove i omogućiti većem broju studenata ostvarivanje prava na subvencionirani smještaj.”, navedeno je na Instagram profilu Sveučilišta.


Odlična prilika za ljubitelje stranih jezika: naučite korejski!


Natječaj je namijenjen studentima u redovitom statusu sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu. Rok za online prijavu je do 24. srpnja 2024. godine do 14 sati, dok je rok za slanje dokumentacije poštom do 24. srpnja 2024. godine do 23.59 sati

IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: FREEPIK