LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu raspisala natječaj za stipendije do 10 000 kuna

Studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su slabijeg socio-ekonomskog statusa dodjeljuju se stipendije u iznosu od 10 000 kuna.

Studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su slabijeg socio-ekonomskog statusa dodjeljuju se stipendije u iznosu od 10 000 kuna.

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu za stipendiranje studenata objavila je javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade za akademsku godinu 2020/2021.

Stipendije Zaklade Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuju se redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija (u daljnjem tekstu: sveučilišnih studija), preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Dodijelit će se ukupno pet stipendija, a svaka pojedina stipendija iznosi 10 000 kuna. Prijave se podnose u razdoblju od 10. rujna 2021. do 30. rujna 2021. do 23:59. 

Više informacija o natječaju i o načinu prijave dostupno je na stranicama Sveučilišta u Zagrebu
FOTO: UNSPLASH