LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Treći "Winning puzzle"

Uz kavu razmijenite iskustva o financiranju udruga

Novi sastanak "Winning puzzle" održat će se 21. svibnja u 18 sati. Tema razgovora bit će financiranje udruga.

Novi sastanak "Winning puzzle" održat će se 21. svibnja u 18 sati. Tema razgovora bit će financiranje udruga.

Radi želje da još više doprinese povezivanju i suradnji splitskih udruga mladih i za mlade, a sve s ciljem osnaživanja kapaciteta organizacija civilnog društva za rad s mladima, Klub mladih Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom započeo je organizaciju redovitih mjesečnih sastanaka članica i članova udruga mladih i za mlade, nazvanih Winning puzzle.

Na trećem izdanju, koje će se održati u subotu 21. svibnja, s početkom u 18 sati u kafiću Academia (Ruđera Boškovića 27), tema će biti izvori financiranja u udrugama. Uz kavu će se razmjenjivati iskustva o načinima kojima udruge ostvaruju prihode.

Svoje znanje i iskustva podijelit će Maja Dragojević, voditeljica financija u Klubu mladih Split i direktorica tvrtke Synergia, specijalizirane za računovodstvo neprofitnih organizacija i financijsko upravljanje projektima.

Napominjemo da se ne radi o predavanju, već o razgovoru uz kavu. Organizatori se uvijek pobrinu da ne manjka iskusnih ljudi iz određenih područja koji prenose svoja znanja i savjetuju ostale!