LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JEDNOKRATNA FINANCIJSKA POMOĆ

U spomen na umrlog člana obitelji osnovali su Zakladu, a ona će danas financijski pomoći deset studenata

Tomislavova je obitelj odlučila sačuvati uspomenu na njega i to osnivanjem Zaklade „Tomislav Bekavac” koja će ove akademske godine deset studenata udijeliti jednokratnu financijsku pomoć.

Tomislavova je obitelj odlučila sačuvati uspomenu na njega i to osnivanjem Zaklade „Tomislav Bekavac” koja će ove akademske godine deset studenata udijeliti jednokratnu financijsku pomoć.

Prošle godine u travnju u 26. godini života preminuo je Tomislav Bekavac iz Gradišta u Vukovarsko-srijemskoj županiji, međutim, njegova je obitelj odlučila sačuvati uspomenu na njega i to osnivanjem Zaklade „Tomislav Bekavac” koja će pomoći i studente.

Tomislav je bio magistar edukacije njemačkog jezika i književnosti i magistar edukacije povijesti, a pohađao je i Fakultet informatike u Varaždinu, a kako za Glas Slavonije govori njegova sestra Natali, uvijek je govorio kako želi živjeti vječno.

To će kroz Zakladu, na neki način, i moći, a početkom listopada objavili su natječaj za financijsku pomoć u akademskoj godini 2022./2023. za redovite studente s prebivalištem u Gradištu koji nisu stariji od 23 godine i prvi put upisuju prvu i drugu godinu studija.

Međutim, na taj natječaj nije stigla niti jedna prijava, pa je zaklada 16. studenoga objavila novi natječaj, za puno širi krug potencijalnih prijavitelja koji ostvaruju pravo na pomoć.

Mogu se javiti svi redoviti studenti iz Gradišta, Županje, Bošnjaka, Drenovaca, Rajeva Sela, Posavskih Podgajaca, Vrbanje, Gunje, Račinovaca, Đurića, Strošinaca, Soljana, Cerne, Štitara, Babine Grede i Šiškovaca bilo koje studijske godine koju prvi put upisuju i koji nisu stariji od 25 godina. Jednokratnu financijsku pomoć od tisuću kuna dobit će deset studenata, a osnovni je kriterij socijalno-materijalni status.

Prijave i dokumentacija šalju se na e-mail adresu zakladatomislavbekavac@gmail.com
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA