LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP e-indeks paket

Tražiš financijsku uslugu po svojoj mjeri? Kreiraj je u 3 koraka!

Bilo da si učenik ili student, postoji rješenje skrojeno baš prema tvojim financijskim potrebama – odgovori na samo dva pitanja i otkrij koja usluga je idealna za tebe. Neka i tvoje financije budu za 5!

Bilo da si učenik ili student, postoji rješenje skrojeno baš prema tvojim financijskim potrebama – odgovori na samo dva pitanja i otkrij koja usluga je idealna za tebe. Neka i tvoje financije budu za 5!

Otvaraš tekući ili žiro račun? Ili ti oni ne trebaju, nego samo želiš bezbrižno kupovati online, osvajati kul nagrade ili brzo prebacivati novac s jednog računa na drugi? Bilo da si učenik ili student, postoji rješenje skrojeno baš prema tvojim financijskim potrebama – odgovori na samo dva pitanja i otkrij koja usluga je idealna za tebe. Neka i tvoje financije budu za 5!

Najbolja rješenja na tržištu su ona koja se u potpunosti prilagođavaju individualnim potrebama, željama i planovima. Tako je i kod bankarskih usluga, bez obzira na to otvaraš li svoj prvi račun ili već odavno koristiš financijske proizvode i usluge, možda ono što trenutno imaš ili tražiš ne odgovara u potpunosti tvojim potrebama.

Odaberi najbolju opciju za sebe

Uz OTP banku u samo tri koraka možeš odabrati sve proizvode i usluge koje su ti potrebne. Nakon što u prvom koraku odabereš fazu obrazovanja, odnosno ideš li još uvijek u školu ili studiraš, u sljedećem ćeš koraku na izbor dobiti veliku lepezu proizvoda i usluga od kojih je potrebno odabrati barem jednu kako bi kreiranje paketa po tvojoj mjeri bilo provedivo. O svakoj od navedenih usluga u tom koraku možeš saznati više, a ako i dalje bude nekih nedoumica imaš priliku javiti se na chat i odgovor stiže dok kažeš OTP.

Kada odabereš sve usluge koje su ti potrebne, posljednji korak donosi rješenje. Naš je rezultat bio OTP e-Indeks paket koji sadrži sve usluge bitne jednom studentu, a mogli smo ga aktivirati online u 15 minuta. S obzirom na potrebe, dodatno nam je ponuđen Gotovinski kredit za studente za čiju provedbu smo odmah dobili priliku dogovoriti termin u najbližoj banci. Iznos kredita koji je moguće realizirati za financiranje troškova studentskog života iznosi od 1.000 do 10.000 EUR, a rok otplate je od 1 do 7 godina. Kredit se isplaćuje na studentski tekući račun te sam određuješ namjenu ovog kredita.

Ako si još uvijek nedoumici, potraži pomoć na stranici OTP banke!

FOTO: PIXABAY