LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

Super referenca za životopis i super plaća - prijavi se i ti!

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. 

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. 

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. I ne, ne šalimo se.

Vipnet je prošle godine u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja „Čini pravu stvar“ pokrenuo natječaj za visokoobrazovane mlade kroz koji im pruža priliku steći prvo radno iskustvo. Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, ove će godine istu priliku dobiti 24 novih kandidata. Ti možeš biti jedan od njih uz uvjet da imaš diplomu iz 2015. godine  

"Na radionicama i tečajevima upijaš puno znanja i vještina."

Na Vip alumni sam se prijavio jer je ponuda bila odlična - program razvoja  u top kompaniji gdje je jedini uvjet da imam završen faks. Naučio sam kako funkcionira korporativna struktura te sam stekao operativna, prodajna znanja i razne vještine zahvaljujući radionicama, tečajevima i workshopima. Znanje su vještine koje nam prenose drugi, dok iskustvom vještine prikupljamo sami. Kandidatima poručujem - Vip alumni nudi puno mogućnosti, iskoristite ih! - rekao je Tomislav Bohm,  polaznik prvog Vip alumni programa i Specijalist za razvoj prodaje u Vipnetu.

Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njenim aktivnostima. Alumni će u svakom trenu moći zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, svi polaznici će dobiti i certifikat za uspješno završen Vip alumni program.

Zainteresirani kandidati koji su diplomirali u 2015. godini i nemaju radnog iskustva mogu se detaljnije informirati o uvjetima natječaja, pročitati iskustva prve generacije Vip alumni programa i prijaviti se do 21. veljače 2016. godine na Vipnetovim stranicama.

Nakon selekcijskog procesa, 24 najuspješnijih kandidata dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu te će svoj prvi radni dan u Vipnetu imati u travnju. 

FOTO: VIPNET