LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poduzetnički centar Split

Studentski digitalni HUB tijekom kolovoza donosi besplatne edukacije o projektnom menadžmentu

Polaznici će moći saznati više o vođenju projekata u autoindustriji, o pisanju i provedbi EU-projekata te o osnovama projektnog menadžmenta.

Polaznici će moći saznati više o vođenju projekata u autoindustriji, o pisanju i provedbi EU-projekata te o osnovama projektnog menadžmenta.

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta Studentski digitalni HUB, pripremio je novi set radionica i edukacija za studente i mlade, ovaj put o projektima.
 

Svjesni da je uspješno izvođenje projekata temelj kvalitetnog i uspješnog poslovanja, kolovoz su odlučili posvetiti temi pisanja projektnih prijedloga i upravljanja projektima. 

– Posljednjih godina je posebno razvijena svijest o tome kako je uspješnost izvođenja projekata temelj kvalitetnog i uspješnog poslovanja. Uloga projektnog menadžmenta iz dana u dan sve je značajnija i kontinuirano raste jer projektni menadžment pruža okvir za optimalno pretvaranje ideje (inovacije) u konačni proizvod neovisno o grani industrije. U današnje vrijeme nemoguće je zamisliti postizanje bilo koje poslovne promjene ili pothvata bez jasno definiranog plana, organizacije i kontrole jer se danas većina poslovanja u tvrtkama odvija putem projekta. Vještine voditelja projekata koji sudjeluju u procesu planiranja, provedbe i izvještavanja o njihovim statusima od ključne su važnosti za optimizaciju poslovanja. – objašnjavaju organizatori.

Tijekom kolovoza održat će se pet edukacija sa sljedećim temama:

  • 11. kolovoza u 10:00 – Dragan Planjanin, voditelj projekata na temu Vođenje projekata u autoindustriji
  • 12. kolovoza u 10:00 – Tereza Begović-Gudelj iz J.U. Rera SD, na temu Od ideje do EU projekta
  • 17. kolovoza u 16:30 – Ivan Bilić iz Ministarstva regionalnog razvoja i EU-fondova, na temu Provedba projekta financiranog EU-sredstvima
  • 23. kolovoza – Gabrijela Medunić-Orlić iz Udruge Sunce Split, na temu Priprema projektnog prijedloga i pregled projektnog ciklusa
  • 27. kolovoza – Petra Gracin na temu Osnove projektnog menadžmenta

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme, a prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021 – 2027.). Projekt Studentski digitalni HUB je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

FOTO: STUDENTSKI PODUZETNIČKI INKUBATOR