LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

Financijska agencija – Fina dodjeljuje stipendije u iznosu od 3000 kuna. Ova vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga želi mladim stručnjacima omogućiti razvoj u području IT tehnologije. Tako će deset studenata dobiti mjesečnu stipendiju u navedenom neto iznosu u trajanju 12 ili 24 mjeseca, ovisno o godini studija.

Stipendija također uključuje mogućnost obavljanja studentske stručne prakse i izrade diplomskoga rada, zapošljavanje po završetku studija (sukladno potrebama poslodavca) u dinamičnom i prijateljskom radnom okruženju, uz mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te suradnju s vrhunskim stručnjacima iz tog područja.

Prijaviti se mogu svi redoviti studenti i studentice 1. ili 2. godine diplomskog studija koji studiraju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo), Fakultetu organizacije i informatike (smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja), Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika), Tehničkom veleučilištu u Zagrebu (smjer Informatika i Računarstvo), Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (smjer Komunikacije i informatika, Računarstvo) i Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (smjer Računarstvo, Elektronika i računalno inženjerstvo, Komunikacijska i informacijska tehnologija).

Prijave traju do 20. listopada, a potrebna dokumentacija zaprima se na adresi e-pošte stipendija@fina.hr. Više informacija o natječaju potražite na poveznici.

FOTO: FLICKR