LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Stigli su rezultati državne STEM stipendije

Provjerite jeste li ostvarili pravo na državnu STEM stipendiju.

Provjerite jeste li ostvarili pravo na državnu STEM stipendiju.

Poznati su rezultati državne STEM stipendije, a studenti koji su ostvarili pravo na nju, obaviješteni su putem email adresa. Pomoću svojih AAI@EduHr podataka možete provjeriti mjesto na rang listi na ovoj poveznici.
 

,,Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti koji su se prijavili na Javni poziv, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje mjesto na rang-listi (listi) provjeriti u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr.” – stoji na stranici Prehrambeno biotehnološkog fakulteta.

 

VEZANO: STEM STIPENDIJE Neke studente očekuje 600, a neke 300 eura


 

Prihvaćanje stipendije

 

Studenti za prihvaćanje državne STEM stipendije trebaju u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr do utorka, 12. prosinca 2023. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, zatim prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati isključivo IBAN računa koji glasi na ime i prezime dobitnice/dobitnika STEM stipendije.

Podsjetimo, iznos stipendije za STEM nastavničke studije je 4.520,70 HRK / 600 EUR, a za ostale STEM studije iznosi 2.260,35 HRK / 300 EUR.

Ipak, ako u navedenom roku student/ica ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju. U slučaju da student/ica odbija državnu STEM stipendiju, potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr označiti Ne prihvaćam stipendiju.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA