LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Split dodjeljuje do 2000 kuna subvencije za putne troškove za Erasmus+

Još kratko traju prijave na javni poziv Grada Splita za nadoknadu dijela putnih troškova za Erasmus+.

Još kratko traju prijave na javni poziv Grada Splita za nadoknadu dijela putnih troškova za Erasmus+.

Još je aktualan Javni poziv za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija u okviru raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Splita za 2020. godinu. unatoč situaciji uzrokovanoj koronavirusom

Split će tako u akademskoj 2020/2021. godini pružati financijsku potporu studentima iz programa ERASMUS+ studija i to za naknadu dijela troškova putovanja za studijski boravak u inozemstvu u najvišem iznosu do 2000 kuna po studentu. U Proračunu za 2020. godinu osigurano je 150 tisuća kuna za ovaj program, a 92 tisuće kuna od tog iznosa već su dodijeljene za ukupno 77 studenata koji su pravo na potporu ostvarili u prvom Javnom pozivu na početku ove godine.

Prijava na ovaj Poziv podnosi se na obrascu koji se može predići na mrežnoj stranici ili u pisarnici Grada Splita svakog radnog dana od 8:00 do 15:00. Upućuje se preporučenom poštom na adresu Grad Split – Ured Grada, 21000 Split - Obala kneza Branimira 17, s naznakom Prijava za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija, a može se i osobno predati u pisarnici Grada Splita na istoj adresi. 

Rok za prijavu na Poziv je najmanje 30 dana od dana objave, a poziv je objavljen 28. rujna pa s prijavom trebate požuriti. Svi uvjeti javnog poziva nalaze se na poveznici.
FOTO: UNSPLASH