LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci otvorio je natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2017. godine, a mogu se prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci. 

Iznos ukupnog fonda za dodjeljivanje sredstava je 130.000,00 kuna, a najveći iznos koji se može dodijeliti jednom projektu je 15.000,00 kuna. Sredstva se dodjeljuju studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Prijave se obavljaju elektronski, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-ate ih je potrebno poslati na e-mail skc@uniri.hr. Više informacija o tome koje vrste projekata se uzimaju u obzir i o načinu prijave možete provjeriti u natječaju. Rezultati će biti objavljeni 25. veljače na mrežnim stranicama SKC-a. Po objavljenim rezultatima natječaja Sveučilište u Rijeci će sa studentskom udrugom ili studentom potpisati ugovor. 

FOTO: FACEBOOK