LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novčana potpora studentima

Sjajne prilike za stipendiranje budućih poduzetnika i upravitelja stižu iz Beča

MODUL University Vienna dodjeljuje nekoliko punih i djelomičnih stipendija studentima na području poduzetništva te studentima određenih diplomskih studija.

MODUL University Vienna dodjeljuje nekoliko punih i djelomičnih stipendija studentima na području poduzetništva te studentima određenih diplomskih studija.

MODUL University Vienna nudi stipendije za studente na području Master of Business Administration programa. U ponudi za MBA program stoje dvije pune stipendije u iznosu od 25 000 eura te 15 djelomičnih stipendija u vrijednosti od 12 500 eura. Prilikom odabira dobitnika u obzir će se uzeti akademski rezultati, radno iskustvo, razina poznavanja engleskog jezika, iskustvo u inozemstvu, aktivnost izvan kurikuluma i uključenost u zajednicu.

Prijave za stipendiju vrše se na poveznici, a za dobivanje stipendije, studenti moraju zadovoljiti sljedeće uvjete:

  • Priložiti dokaz o završenom prvom sveučilišnom stupnju obrazovanja ili nekom drugom odgovarajućem stupnju, s minimalnim trajanjem studija od tri godine
  • Imati minimalno tri godine profesionalnog iskustva (to ne uključuje vrijeme provedeno na praksi)
  • Priložiti dokaz o poznavanju engleskog jezika na razini C1 (npr. TOEFL, IELTS, Cambridge certificate, itd.) budući da će se sva predavanja održavati na engleskom jeziku. U sklopu sveučilišta nudi se i mogućnost polaganja ovog ispita.

FOTO: Flickr

Isto sveučilište nudi tri stipendije u iznosu od 24 000 eura za studente na diplomskim studijima, za smjerove Upravljanje, Upravljanje u međunarodnom turizmu te Održivi razvoj, upravljanje i politike. Ovisno o programu koji odaberu, specijalizirati se mogu u području digitalnog marketinga, poduzetništva, inovacija i liderstva ili održivog upravljanja i upravne vlasti. Osim punih stipendija, osigurano je i 15 djelomičnih u iznosu od 12 000 eura za bilo koji od tri navedena diplomska programa.

Za ovu se stipendiju također potrebno prijaviti na poveznici te zadovoljiti sljedeće uvjete:

  • Imati završen prvi stupanj visokog obrazovanja (Bachelor's Degree)
  • Priložiti dokaz o poznavanju engleskog jezika na razini C1 za koji se, kao i u prethodnom slučaju, ispit može polagati u sklopu ovog sveučilišta
  • Dostaviti životopis, prijepis ocjena s prvostupanjskog studija i motivacijsko pismo u elektronskom obliku

Stipendisti koji u ovome slučaju ostvare pravo na djelomičnu stipendiju, moraju prvu ratu uplatiti unutar 60 dana od datuma prijave, jer će u suprotnome stipendija biti dodijeljena kandidatu s liste čekanja.

Rok za prijavu u oba slučaja je 15. siječnja 2019., a dodatne informacije možete potražiti na službenoj internetskoj stranici MODUL Vienna University.

FOTO: PIXABAY