LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Rotary Club Zagreb Sesvete raspisao natječaj za stipendije u iznosu od 1000 kn mjesečno

Do 20. studenoga zaprimaju se prijave studenata diplomskih studija za četiri stipendije koje dodjeljuje Rotary Club Zagreb Sesvete.

Do 20. studenoga zaprimaju se prijave studenata diplomskih studija za četiri stipendije koje dodjeljuje Rotary Club Zagreb Sesvete.

Rotary Club Zagreb Sesvete raspisao je Natječaj za stipendiranje nadarenih studenata diplomskog sveučilišnog studija u Zagrebu. Dodjeljuje ukupno četiri stipendije, a isplaćivat će ih tijekom deset mjeseci u akademskoj godini 2019/2020. u mjesečnom iznosu od 1000 kuna.

Kao što stoji u Natječaju, prijaviti se mogu studenti diplomskog sveučilišnog studija na nekom od fakulteta ili akademija zagrebačkog sveučilišta i visokoškolskih ustanova. Uvjet je da nisu, osim iz opravdanih razloga, ponavljali godinu. Trebaju biti redovni studenti, a obvezno je da su protekle godine ostvarili prosjek ocjena 4 ili više. Potrebna im je preporuka nastavnog ili znanstveno-nastavnog vijeća fakulteta ili visokoškolske ustanove te neprekidno prebivalište u Gradskoj četvrti Sesvete i okolici, i to najmanje od dana upisa u program za koji su podnijeli molbu za stipendiju. K tome moraju biti državljani Republike Hrvatske i ne smiju biti stariji od 25 godina.

Prijave za stipendiju zaprimaju se do 20. studenoga 2019. Informacije o dokumentaciji, kao i kompletan Natječaj, nalaze se na stranici Stipendije.info

FOTO: STUDENTSKI.HR