LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata s ukupno 100 tisuća kuna

Studenti pojedinci, studentske organizacije i udruge do 16. lipnja mogu prijaviti svoje projekte na natječaj za financiranje studentskih programa kojima se podiže kvaliteta studentskog života.

Studenti pojedinci, studentske organizacije i udruge do 16. lipnja mogu prijaviti svoje projekte na natječaj za financiranje studentskih programa kojima se podiže kvaliteta studentskog života.

Studentski zbor Sveučilišta u Puli raspisao je natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti u 2021. godini s ukupnim iznosom od 100 tisuća kuna.

Cilj je, kako se navodi u natječaju, poticati studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinos u podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Sredstva će se dodjeljivati projektima u sljedećim kategorijama:
  • organizacija sportskih, kulturnih i ostalih manifestacija i događaja
  • organizacija studentskih susreta
  • prisustvovanje na državnim i međunarodnim natjecanjima, festivalima i susretima studenata
  • poticanje međunarodne suradnje studenata
  • poboljšanje studentskog standarda
  • radionice
  • izdavanje časopisa
  • razno.
Maksimalni iznos koji će se dodjeljivati studentima pojedincima jest 3000 kuna, dok će se udrugama dodijeliti iznos do 15 000 kuna. Eventualno može biti dodijeljen veći iznos ako se prijavi manji broj projekata pa ne budu raspoređena sva sredstva.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti Sveučilišta, studentske udruge i organizacije upisane u Evidenciju studentskih organizacija Sveučilišta, najkasnije do 16. lipnja 2021. Rezultati će biti objavljeni 30 dana nakon završetka natječaja. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: PIXABAY