LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
IEO 2021 OpenTrack

Provjerite svoje znanje iz ekonomije na ovogodišnjem OpenTracku

Besplatno provjerite svoje znanje ekonomije na ovogodišnjem IEO 2021 OpenTracku. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. srpnja.

Besplatno provjerite svoje znanje ekonomije na ovogodišnjem IEO 2021 OpenTracku. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. srpnja.

Prije nekoliko tjedana održana je prva Hrvatska ekonomska olimpijada (CEO) u kojoj je pobjedu odnio tim Batana iz Rovinja. Pobjednički tim sudjelovat će na međunarodnom natjecanju International Economics Olympiad (IEO) u Latviji koje će se zbog pandemije održati online od 26. srpnja do 1. kolovoza 2021. Kroz tri kategorije natjecatelji će samostalno ili timski pokazati svoje vještine – zadaci iz područja financijske pismenosti i ekonomije rješavaju se samostalnu, dok se poslovni slučaj rješava timski.
 
Vezano: Proglašeni najbolji tim i najbolji pojedinci natjecanja Croatian Economics Olympiad

Našem timu želimo puno sreće, a za sve vas koji bi željeli usporedno s njima provjeriti svoje znanje te vidjeti kako izgleda međunarodno natjecanje, International Economics Olympiad ima dobre vijesti! U tijeku su prijave na IEO 2021 OpenTrack, još jedan zanimljiv projekt za sve koje zanima ekonomija.

Danas počinje Međunarodna ekonomska olimpijada, nastupa i hrvatski tim srednjoškolacaPrijaviti se mogu svi zainteresirani, neovisno o godinama i obrazovanju. Sudjelovanje osobito preporučujemo svim učenicima koji ove godine nisu uspjeli odnijeti pobjedu na CEO-u i onima koji se žele narednih godina okušati na ovom natjecanju te predstavljati Hrvatsku na IEO-u.

Varaždinci ne samo da dobro uče, već rasturaju i u računalnim igricama!


Rok za prijavu je 19. srpnja 2021. godine, a upute za registraciju dostupne su na poveznici.

Provjerite svoje znanje iz udobnosti svog doma, online, u opuštenoj atmosferi i pridružite se tisućama ljudi iz cijeloga svijeta. Sudjelovanje je besplatno!
IZVOR: IEO
FOTO: STUDENTSKI.HR