LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski budžet

Provjerite ponudu studentskih poslova s najvišim satnicama

Želite povećati budžet i steći radno iskustvo? Iz ponude studentskih poslova izdvojili smo one s najvećim satnicama.

Želite povećati budžet i steći radno iskustvo? Iz ponude studentskih poslova izdvojili smo one s najvećim satnicama.

Mnogi se studenti, kako u svijetu tako i u Lijepoj Našoj, odlučuju na rad uz studiranje. Iako je sam studentski život, uključujući ispite, kolokvije i predavanja, nerijetko stresan i užurban, uz dobru organizaciju može se naći vremena i za studentski posao. Ako želite poboljšati stanje na bankovnom računu ili pak popuniti životopis i steći radno iskustvo – u nastavku izdvajamo nekoliko studentskih poslova s primamljivom satnicom.

Odlično govorite francuski, a uz to se smatrate i odgovornom osobom? Vatrograd proizvodnja d. o. o. traži osobu za razgovor s klijentima na francuskom. Uz satnicu od 50 kuna nude i fleksibilno radno vrijeme, rad van ureda i službeni telefon. Prijave za ovaj posao traju do 30. rujna 2019. Više informacija pronađite u oglasu.

M+ grupa u potrazi je za specijalistima korisničke podrške. Ako odlično baratate francuskim, njemačkim, švedskim, talijanskim, španjolskim, portugalskim ili pak engleskim jezikom te ste spremni na timski rad i odgovorno obavljanje zadataka, ovo je posao za Vas. Satnica iznosi 33 kune, a rok za prijavu je 31. kolovoza 2019. Detalje potražite na poveznici.

Prilika za studente: Ljetni posao prožet dubrovačkom tradicijom u Gradskoj straži Dubrovnika


Studirate u Zagrebu, a usto volite pomagati drugima? Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka traži asistente osobama s invaliditetom za pomoć u obavljanju svakodnevnih radnji. Mjesto rada je Studentski dom Stjepan Radić, a nude se satnice od 30 i 45 kuna. Više pronađite u oglasu.

AG sjaj d. o. o. traži studente za pomoć pri generalnom čišćenju prijevoznih sredstava na području Zagreba, točnije na lokacijama Trešnjevka, Dubrava, Podsused i Velika Gorica. Radno vrijeme je od 7 do 15 sati ili od 8 do 16, a satnica iznosi 30 kuna. Prijave za posao traju do 31. kolovoza 2019. Više saznajte u oglasu.

Bugatti Rimac, Hrvatski Telekom i Ledo Plus samo su neke od tvrtki koje trenutno zapošljavaju studente!


F.P.T. d. o. o. traži studente za prodaju električnih cigareta u zagrebačkim trgovačkim centrima City Centru One East i West. Ponuđena je satnica od 25 kuna te radno vrijeme u dvije smjene, uz mogućnost rada vikendom. Oglas je otvoren do 20. studenoga 2019.

Ni jedan od ovih poslova ne zvuči vam privlačno? Idealan studentski posao potražite među oglasima na stranicama portala.

Studentica stomatologije očekuje plaću od 40 tisuća eura mjesečno


FOTO: PIXABAY