LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pitching Forum Vox Feminae Festivala

Prilika za filmaše: dodjeljuje se 5000 kuna za filmske projekte

Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn.

Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn.

U sklopu 16. Vox Feminae Festivala otvoren je natječaj za prijavu filmskih projekata na drugo izdanje festivalskog Pitching Foruma. Pitching Forum posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmskih projekata svih rodova i žanrova, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. Prijave se zaprimaju do 15. svibnja 2022. godine.

Pitching Forum će se održati online putem platform Zoom tijekom 16. Vox Feminae festivala,  23. svibnja 2022.

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn.

Prijaviti se mogu amaterski i studentski kratkometražni filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. 

Za prijavu je potrebno putem e-maila dostaviti:
  • Kratki sinopsis (do 500 znakova) 
  • Redateljsku koncepciju (do 1500 znakova)
  • Plan razvoja projekta (do 1500 znakova)
  • Scenarij (ako postoji) 
  • Životopis autora/ice i popis autorskog tima (do 1500 znakova) 
  • Ako je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale – fotografije, kratke isječke ili trailer (do 4 stranice PDF dokumenta)
  • Projekti koji nisu u fazi produkcije moraju dostaviti Moodboard (do 4 stranice PDF dokumenta)
Prijave za sudjelovanje na Pitching forumu zaprimaju se putem e-mail adrese festival@voxfeminae.net najkasnije do 15. svibnja 2022. godine.
FOTO: PRESS / ILUSTRACIJA IRENE KRCELIC