LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promicanje poduzetništva i kreativnosti kod mladih ljudi kroz projekt FIN Edu

Prijavi se na radionicu o pisanju poslovnog plana i ostvari svoje snove!

Ako želiš razviti vještine potrebne za uspješno pokretanje i upravljanje poslovanjem, ne traži dalje! Radionica "Pisanje poslovnog plana" održat će se online u ponedjeljak, 28. studenog u 15 sati.

Ako želiš razviti vještine potrebne za uspješno pokretanje i upravljanje poslovanjem, ne traži dalje! Radionica "Pisanje poslovnog plana" održat će se online u ponedjeljak, 28. studenog u 15 sati.

Počinješ li možda raditi kao student i brine te nerazumijevanje pojmova ili porez? Imaš ideju, ali ne i poslovni plan kako je približiti ostvarenju?

FIN Edu je projekt pokrenut s ciljem boljeg razumijevanja razine financijske pismenosti mladih s područja Zagreba. U okviru prvog dijela projekta CERM je proveo istraživanje među mladima od 18 - 30 godina te s obzirom na rezultate sada provodi radionicu pod nazivom Pisanje poslovnog plana za mlade koji žele naučiti više putem inovativnih i dobi prilagođenih aktivnosti.

Radionica o pisanju poslovnog plana održat će se u ponedjeljak, 28. studenog u 15h na platformi Zoom, a polaznici će dobiti link za priključenje na dan održavanja. Radionica je potpuno besplatna. 

Radionicu će voditi Aljoša Parotat, voditelj Hrvatskog ureda regionalnog časopisa InStore, diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom u vođenju ljudi, kreativnim zadacima i planiranju aktivnosti s naglaskom na financije. S obzirom na raznovrsnost poslovnih funkcija i obaveza u karijeri, Parotat je savršeni voditelj koji će svakom polazniku radionice moći odgovoriti na pitanja s iskusnog stajališta jednog profesionalca u menadžmentu i marketingu. 

Ako želiš razviti vještine potrebne za uspješno pokretanje i upravljanje poslovanjem, ne traži dalje! Iskoristi ovu super priliku i prijavi se na radionicu putem formulara u nastavku. 
 


Projekt „FIN Edu" provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih, uz financijsku potporu Grada Zagreba.