LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Potpisani ugovori o stipendiranju; pogledajte tko su najbolji dubrovački studenti

Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za izvrsnost. Otkrivamo tko su oni!

Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za izvrsnost. Otkrivamo tko su oni!

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku 12. srpnja potpisali su Ugovore o dodjeli A i E državne stipendije. Potpisivanju je nazočila i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica.

A državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u ak. god. 2018/2019. Dobila ju je Jelena Kraljević, studentica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Dobitnici stipendije za izvrsnost – redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija – su: Nora Draganić s Pomorskog odjela, Antea Marić, Patricija Njirić i Lea Dražeta s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antun Đuraš i Toni Jurjević s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Helena Barać s Odjela za komunikologiju, Viktorija Pilon, Ira Fabrio, Mirta Tonc i Jovana Vučetić s Odjela za umjetnost i restauraciju i Marijo Thon i Roko Butorac sa studija Povijest Jadrana i Mediterana.

Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta i pritom naglasili da se nastave truditi i ulagati u svoje obrazovanje, dok su studenti izjavili kako je stipendija nagrada i velika financijska potpora tijekom studiranja.

Ovom su prigodom dodijeljene i stipendije studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa.

FOTO: UNIDU