LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
E-PRIJAVE

Pojednostavljeni proces: Prijave za stipendije u Puli ove godine u elektroničkom obliku

Studenti će se prijavljivati u sustav nakon čega će im se dodijeliti šifra koju će primiti u povratnom e-mailu o zaprimljenom zahtjevu i pod kojom će moći pratiti status svog zahtjeva.

Studenti će se prijavljivati u sustav nakon čega će im se dodijeliti šifra koju će primiti u povratnom e-mailu o zaprimljenom zahtjevu i pod kojom će moći pratiti status svog zahtjeva.

Od ove akademske godine studenti se prvi put na natječaj za stipendije prijavljuju isključivo u elektroničkom obliku korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja, preko e-prijavnica, najavili su u četvrtak iz pulske gradske uprave, prenosi Glas Istre.

E-prijavnice i poveznice za registraciju korisnika bit će objavljene na internetskim stranicama i na oglasnoj ploči pisarnice Grada Pule, a prijedlog liste za dodjelu stipendija objavit će se 14. prosinca ove godine također na internetskim stranicama i oglasnoj ploči pisarnice Grada Pule.

Studenti će se prijavljivati u sustav nakon čega će im se dodijeliti šifra koju će primiti u povratnom e-mailu o zaprimljenom zahtjevu i pod kojom će moći pratiti status svog zahtjeva. Imena i prezimena studenata neće javno objavljivati u odluci o dodjeli stipendija Grada Pule", rekla je Močenić na konferenciji za novinare, dodajući kako je u proračunu za 2023. godinu predviđeno 1,2 milijuna kuna za stipendije u ovoj akademskoj godini.

U prošloj akademskoj godini stipendiju je dobio 241 student u iznosu od 600 kuna na mjesec. Deficitarna zvanja za ovu akademsku godinu su doktor medicine, doktor dentalne medicine, magistar farmacije, magistar inženjer građevine i magistar inženjer elektrotehnike. Također su deficitarni magistri edukacijske rehabilitacije, logopedije, socijalnog rada, edukacije matematike, fizike, kemije i biologije, geografije, informatike, edukacije njemačkog jezika i književnosti, engleskog jezika i književnosti, prvostupnik sestrinstva i prvostupnik primaljstva.

 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA