LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Pogodnosti OTP banke krojene po mjeri studentskog džepa 

Počelo je ljeto, a samim time i godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme turističke sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac i otvoriš OTP e-Indeks paket koji ti omogućava brojne pogodnosti.

Počelo je ljeto, a samim time i godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme turističke sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac i otvoriš OTP e-Indeks paket koji ti omogućava brojne pogodnosti.

Upravljanje financijama ti može stvarati glavobolje, no uz pogodnosti OTP banke kontroliranje studentskog budžeta potpuno je bezbolno! Ne gubi vrijeme, započni ljeto s OTP bankom, jednostavno i online otvori studentski račun te iskoristi pogodnosti koje ti se nude.
 

Preporuka koja vrijedi!


Iskoristi priliku do 30. lipnja, preporuči OTP banku svojim prijateljima studentima i oboje dobivate po 50 eura – dovoljno da se počastite dobrim izlaskom!

Ne, nije šala – ako si student i klijent OTP banke, zasigurno si već zaprimio poruku s kodom putem SMS poruke, e-maila ili mobilnog bankarstva. Zaprimljenu poruku s kodom preporuči svojoj ekipi i poklanjamo svakom 50 eura u nekoliko jednostavnih koraka.

Preporuka je uspješna ako tvoj punoljetni prijatelj ispuni uvjete nagrađivanja do 30. lipnja 2024. godine baš ovim redoslijedom: 
1.    aktivira kod 
2.    ugovori e-Indeks paket 
3.    izvrši barem jednu transakciju putem ugovorene aplikacije mobilnog bankarstva.
  
Što vas je više, to je bolja zabava! Stoga imaš priliku preporučiti nas što više prijatelja u kalendarskoj godini, a za prva tri ćemo vas nagraditi! Klikni na poveznicu i uvjeri se.
 

Brzo i jednostavno do studentskog računa uz OTP e-Indeks paket!


Zaobiđi čekanje u redu te potpuno besplatno otvori studentski račun u banci bez dolaska u poslovnicu u manje od 15 minuta! Počelo je ljeto, a samim time i godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme turističke sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac i otvoriš OTP e-Indeks paket koji ti omogućuje:  
  • besplatne usluge mobilnog i internetskog bankarstva te aktiviranje m-tokena i 3-D Secure usluge za sigurnu i opuštenu online-kupovinu
  • besplatnu upisninu i članarinu za Visa web prepaid-karticu uz koju su sve internetske kupovine još sigurnije i jednostavnije
  • besplatan pristup OTPetica programu vjernosti i čak 500 dodatnih bodova (za otvaranje e-Indeks paketa ako se u OTPeticu registriraš istog dana kad otvoriš račun). Jednostavnim i zabavnim izazovima skupljaš bodove koje možeš zamijeniti za cool nagrade (poklon bonove i popuste) kod čak preko 60 partnera (npr. dm, CineStar, SportVision A1, eKupi, Tommy, Wolt, FlixBus...)
  • besplatan prijenos novca na sve nacionalne račune putem m-bankinga
  • besplatne eksterne uplate na račune
  • jednom mjesečno možeš podići gotovinu i na bankomatima drugih banaka.
 

Osim petica u indeksu, ostvari i OTPeticu!

 
OTP banka ne staje s dobrim vijestima i darivanjem pa imaš besplatan pristup programu vjernosti – OTPetice. Unutar njega možeš naučiti novosti o proizvodima i uslugama OTP banke kroz kratke i zabavne izazove uz prikupljanje bodova. Prikupljene bodove mijenjaš za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera.

Izazivamo te da pozoveš prijatelja u OTPeticu i preuzmeš kod koji možeš dijeliti s ekipom koja se dosad nije registrirala u OTPeticu. Kada prijatelj tijekom registracije upotrijebi kod preporuke, oboje ostvarujete 300 bodova. Također, najavljujemo ti novu kategoriju „Ljepota i zdravlje“, u kojoj možeš pronaći Bio planet poklon bonove, dm darovne kartice, usluge u brojnim optikama i slično. Od sada možeš pretraživati i ujedno označiti omiljene nagrade. Vjernost se uvijek isplati!
IZVOR: OTP BANKA
FOTO: CANVA PRO/JACOB LUND, ILUSTRACIJA