LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni natječaj

Otvorene prijave za stipendiju redovnim studentima Sveučilišta Sjever – SC Koprivnica

Grad Koprivnica dodjeljuje 20 stipendija redovnim studentima, a morate ispuniti nekoliko uvjeta.

Grad Koprivnica dodjeljuje 20 stipendija redovnim studentima, a morate ispuniti nekoliko uvjeta.

Grad Koprivnica raspisao je javni natječaj za dodjeljivanje stipendija redovnim studentima Sveučilišta Sjever – Sveučilišni centar u Koprivnici za akademsku godinu 2023/2024. Dijeli se čak 20 stipendija, a podijeljene su na nekoliko studija.


Stipendije

Dodjeljuje se: 
  • sedam  stipendija za stručni prijediplomski studij prehrambene tehnologije
  • šest stipendija za stručni prijediplomski studij logistike i mobilnosti
  • sedam stipendija za sveučilišni prijediplomski studij zaštite okoliša, recikliranje i ambalaža.

Stipendije se dodjeljuju u obliku jednokratne financijske pomoći u visini od 968 EUR/7293,40 kuna, a sredstva za isplatu stipendija osigurana su u Proračunu Grada Koprivnice. Stipendije se dodjeljuju prema redoslijedu zaprimanja.
 

Tko ima pravo na stipendiju?

 

Studenti koji su upisali prvu godinu redovnog sveučilišnog i stručnog prijediplomskog studija iz točke I., stavka 1. ovog Javnog natječaja, koji su državljani Republike Hrvatske te nemaju dugovanja po osnovi dospjelih novčanih potraživanja od strane Grada Koprivnice (odnosi se na sve članove obitelji). – stoji na stranici Grada Koprivnice.


Dokumentacija

Potrebno je poslati: 
  • ispunjenu i potpisanu molbu za dodjeljivanje stipendije (obrazac se nalazi uz tekst Javnog natječaja na web-stranici Grada Koprivnice koprivnica.hr.)
  • potvrdu o upisu na prvu godinu redovnog sveučilišnog ili stručnog prijediplomskog studija u akademskoj godini 2023/2024
  • presliku obje strane osobne iskaznice studenta
  • potvrdu Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Grada Koprivnice o plaćenim svim dospjelim potraživanjima od strane Grada Koprivnice za podnositelja molbe i sve članove njegove obitelji (po službenoj dužnosti pribavlja Grad Koprivnica)
 

Prijave na natječaj dostavljaju se preporučenom pošiljkom poštom na adresu GRAD KOPRIVNICA, Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica, pisarnica, soba broj 3, predajom prijave neposredno u pisarnicu Grada Koprivnice ili u elektroničkom obliku na e-adresu pisarnica@koprivnica.hr. – stoji u objavi.


Prijaviti se možete od 6. rujna 2023. godine zaključno do 18. rujna 2023.  godine, a rezultati će biti objavljeni na službenoj web-stranici Grada Koprivnice u roku od 60 dana od dana završetka javnog natječaja.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA