LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Važna obavijest za osječke studente!

Otvorene prijave za Natječaj za smještaj u studentskom domu u Osijeku

Donosimo potrebne informacije i uvjete za prijavu na Natječaj za smještaj u studentskom domu u Osijeku.

Donosimo potrebne informacije i uvjete za prijavu na Natječaj za smještaj u studentskom domu u Osijeku.

Važna obavijest za sve koji studiraju ili će studirati u Osijeku je prijava za smještaj u studentskom domu koja se podnosi preporučeno poštom od 5. 7. 2023. do 26. 7. 2023. (posljednji dan za slanje prijave)  godine na adresu: STUDENTSKI DOM IGK, Ivana Gorana Kovačića 4, 31000, Osijek. 

Za prijavu je obvezno ispuniti obrazac A (ispisana web-prijava) i obrazac B na web-stranici Studentskog centra u Osijeku. Troškovi obrade natječaja iznose 6 EUR ili 45,20 HRK, a uz prijavu obavezno priložite i dokaz o uplati koja se vrši na ove podatke: 

Primatelj: Studentski centar u Osijeku, broj računa primatelja (IBAN): HR0623400091100179650, model HR00, poziv na broj primatelja: upisati OIB studenta uplatitelja, opis plaćanja:  troškovi obrade natječaja, stoji na stranici SC Osijek.

Svi studenti koji prvi put upisuju godinu ne moraju u trenutku prijave biti upisani na studij, ali moraju prilikom useljenja u dom donijeti potvrdu o upisu ili će ostati bez prava na smještaj.

Privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni do 11. 8. 2023. na oglasnim pločama Studentskog centra u Osijeku, Istarska 5; Studentskog doma IGK te na internetskim stranicama Studentskog centra u Osijeku, a više informacija o natječaju pronađite na poveznici.

 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT