LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program studentske stručne prakse

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Otvorene su prijave za program studentske stručne prakse Erste banke  Generalna proba. Mogu se prijaviti svi redovni i odlični redovni studenti prve godine diplomskog studija ili završne godine preddiplomskog studija ekonomskog usmjerenja u Zagrebu i Rijeci. Pored edukacijskog dijela, koji se sastoji od uvodnog predavanja i treninga mekih vještina, praksa obuhvaća rad s mentorom te uključivanje u redovan rad organizacijskih jedinica banke. Erste banka program provodi drugu godinu zaredom, kako bi studentima omogućila da naučena znanja iz područja ekonomije primjene u poslovnom okruženju banke.

Prije samog angažmana studenti prolaze selekcijski proces kojim se odabire desetero najboljih. Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna. Studenti koji studiraju u Zagrebu svoju će praksu obavljati u Erste banci u Zagrebu, dok će se studentima iz Rijeke praksa osigurati u Erste banci u Rijeci.

– Cilj programa je što bolje predočiti najboljim studentima stvarni poslovni život. To uključuje dobrog mentora, praktičan rad i prve male, ali prave odgovornosti. Smatram da su programi poslovnog osposobljavanja neophodni u današnjem promjenjivom poslovnom svijetu te imaju nemjerljivu vrijednost za njihovu budućnost. – kaže o programu Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala Erste banke.

Banka je program pokrenula prošle godine te je u njemu do sada sudjelovalo 7 studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu od kojih je većina ostala u Banci. Od ove godine program je proširen na Rijeku te na ostale ekonomske fakultete u Zagrebu i Rijeci.

Studenti ekonomskih fakulteta u Zagrebu i Rijeci svoje prijave mogu poslati od 1. ožujka do 30. travnja na mail adresu generalnaproba@erstebank.com. Uz životopis, prijepis ocjena i potvrdu o redovnom studiranju, studenti moraju napisati i esej na temu Postignuće kojim se najviše ponosim.