LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Otvoren stipendijski natječaj za Algebrin e-Leadership MBA studij, ukupne vrijednosti veće od 400 000 kn

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj traju do 5. listopada.

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj traju do 5. listopada.

Visoko učilište Algebra otvara prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj za e-Leadership MBA studij. Ovaj MBA studij izvodi se na engleskom jeziku i u suradnji s predavačima s University of Indiana, Kelley School of Business, jedne od vodećih američkih poslovnih škola prema uglednom magazinu Bloomberg. Dopunom programa ove je godine s programom završila prva generacija e-Leadera, koja se pridružila utjecajnoj alumni zajednici IgBS studenata, proizašloj iz sada već 15-godišnje suradnje Sveučilišta u Indiani i Ekonomskog instituta Zagreb, čiju tradiciju ovaj program uspješno nastavlja.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj MBA programa otvorene su do 5. listopada 2018. Vrše se na poveznici

– MBA mi je prije svega donio nove prijatelje, nove poglede na poslovanje, a s tim je došlo i samopouzdanje, kao i poticaj za promjenu. Odškrinula su mi se vrata prema područjima o kojima sam prije znala premalo ili mi jednostavno ti koncepti nisu prije pali na pamet. S druge strane, izazov izbivanja trideset i četiri vikenda od obitelji i djece, uz učenje preko tjedna, pokazao mi je koliko snažnu podršku ljudi oko sebe imam, koliko shvaćaju potrebu da idem dalje, i na tome sam beskrajno zahvalna. Nadam se da sam dobar primjer klincima da za učenje nikad nije kasno! – naglasila je Ana Zrno, program manager u tvrtki Infobip i ambasadorica Algebrina MBA programa.

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja te koji samim time žele u svojim tvrtkama i organizacijama postati prepoznati vođe u procesu transformacije poslovanja. Unatoč tehnološkom prizvuku, namijenjen je budućim liderima iz svih segmenata poslovanja pa se tako u prošlim generacijama ističu pojedinci iz tvrtki i organizacija kao što su: Deloitte, Hrvatski Telekom, Teva, SPAN, Nike, INA, Raiffeisen bank, Ericsson Nikola Tesla, Privredna banka Zagreb, Novartis, Poslovna inteligencija, Microsoft, Valamar Riviera, Zagrebačka banka, Canon, Infobip i druge.

Već u sklopu stipendijskog natječaja kandidati će imati prilike upoznati neke od profesora i mentora koji provode program te će raditi i na zajedničkom projektu koji će se prezentirati i bodovati za osvajanje stipendija. Prošlogodišnja su iskustva pokazala da su kandidati već i u sklopu ovih druženja ostvarili korisna međusobna poznanstva te su cijeli stipendijski natječaj zbog mogućnosti networkinga ocijenili iznimno korisnim, neovisno o tome hoće li dobiti stipendiju. Stipendisti koji su nedavno završili svoj posljednji MBA modul tijekom programa značajno su napredovali u karijeri. Neki su se odvažili preuzeti liderske pozicije u najbrže rastućim kompanijama, a neki pokrenuti vlastiti start-up.

– Nije loš osjećaj kad te proglase ambasadorom prestižnog poslovnog MBA programa te se odjednom nađeš u pozitivnom i ugodnom društvu e-Leadera. – kaže Igor Cerinski, smart city ambasador i ambasador MBA programa.

Dodao je:

– Još je bolje kad se zaista povežeš s kolegama te kreneš zajednički raditi na business caseu na način na koji to pravi, konkretan posao traži, uz primjenu svih znanja i iskustava koji jake timove razlikuju od prosjeka. A najbolje je kad ti stvar uspije, ispiti prođu u trenu, a ostanu ti iskustvo i prijateljstvo vezani uz taj tvoj studentski projekt. Svoj projekt WePark pokrenuli smo na prvoj MBA generaciji i uživamo u svin slatkim mukama koje uz start-up idu. 

Većina kandidata na dosadašnjim stipendijskim natječajima bili su mladi profesionalci, menadžeri, koji su svoja postojeća poslovna znanja željeli nadopuniti dubinskim znanjima o primjeni tehnologije u modernom poslovanju, ili su pak završili neki od tehničkih fakulteta, ali su u međuvremenu napredovali prema menadžerskim pozicijama gdje im nedostaju poslovna znanja i znanja o vođenju ljudi. MBA studij e-Leadershipa na Visokom učilištu Algebra tako je podjednako namijenjen jednima i drugima, s ciljem da obrazuje vođe koji će predvoditi poslovanje svojih organizacija u digitalnom dobu.

FOTO: ALGEBRA